Guinot

Guinot - Produkter Guinot - Behandlingar

Guinot har vi arbetat med sedan hösten 2005. Vår salongs hjärta kan vi också kalla märket. Vi älskar att arbeta med Guinot och sälja märket, för kunderna blir lika exalterade som vi. Vi föll för Guinots fantastiska behandlingskoncept, breda utbud och de oändliga möjligheterna att skräddarsy en egen hemmavårdsrutin. Hydradermiebehandlingen är den behandling vi alltid tar till när våra kunder behöver något utöver det vanliga. Efter en sådan behandling blir man fast och inser vad Guinot kan göra för deras hud. Med Guinots forskningsteam och kompetens kan vi, med vår erfarenhet, hjälpa dig få en vackrare och mer strålande hud.

Våra favoriter

Longue Vie Cellulaire Reparerande 24h-kräm med föryngrande effekt
Återskapar hudens ungdom genom att tillföra Longue Vie-komplexet som innehåller essentiella ämnen för cellernas förnyelse och livslängd. Longue Vie-komplexet innehåller 56 aktiva ingredienser. Dessa finns i den naturliga cellmiljön och används inom sjukvården för att behandla allvarliga brännskador. Longue Vie Cellulaire revitaliserar huden och ger ungdomlig lyster. Fungerar utmärkt när huden är nedsatt, trött, livlös eller vid hormonell obalans, till exempel vid graviditet. Sofia använde den under sin graviditet när huden var i uppror.
– Efter en månad hade huden förbättrats avsevärt och jag slapp alla hormonfinnar och tilltäpptheter som låg under huden. Sedan dess är är jag övertygad, säger Sofia

Gommage Biologique är en peelingkräm för alla! Glöm alla hårda och irriterande kornpeelingar. Gommage Biologique är en mild och härlig peeling som passar även den mest känsliga hudtypen. Använd 1- 2 gånger i veckan och huden blir mjuk, fräsch och underbart frisk. Den är lika effektiv som vanliga peelingar men känns som ett mjukt bad för huden.

Guinot har funnits i över 30 år och är ett av världens största salongsmärken. I samarbete med forskare och hudterapeuter har Guinot skapat produkter och behandlingar som är berömda världen över för sina unika resultat. Guinot har ett komplett sortiment med produkter för ansikte och kropp. Produkter av yppersta kvalitet vad det gäller resultat, framställning och säkerhet. Guinot har sedan starten skapat en unik miljö för produktutveckling, tillverkning och noggrann testning. Som ett av de första kosmetikföretagen har de erhållit certifikat enligt standarden ISO 22719, vilket innebär att Guinot garanterar en konstant hög kvalitet och säkerhet på alla tillverkade produkter. Samtliga råvaror genomgår noggranna tester innan de används. Tillverkningen av produkter sker i extremt kontrollerad miljö vilket säkerställer produkternas effektivitet och renhet. Utöver detta finns en mycket avancerad dokumentation av samtliga tillverkade produkter.

Boka tid
Rea!
Det ursprungliga priset var: 720.00 kr.Det nuvarande priset är: 695.00 kr.

Guinot

Rea!
Det ursprungliga priset var: 325.00 kr.Det nuvarande priset är: 260.00 kr.

Guinot

Rea!
Det ursprungliga priset var: 870.00 kr.Det nuvarande priset är: 695.00 kr.

Guinot

Rea!
Det ursprungliga priset var: 605.00 kr.Det nuvarande priset är: 485.00 kr.

Guinot

Rea!
Det ursprungliga priset var: 1 040.00 kr.Det nuvarande priset är: 830.00 kr.

Guinot