Fransar och bryn

Boka på bokadirekt

YUMI LASHES OCH YUMI BROWS

Yumi Lashes Lash Lift, inkl. färg och keratinbehandling. 90 minuter – 1195:-
Skippa lösögonfransarna och mascaran!
En allergivänlig och giftfri behandling utan starka kemikalier helt utan parabener och formaldehyd. Vår lashlift-behandling mättar fransarna med vitaminer och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats.
Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell keratininfusion och avslutar behandlingen med att färga fransarna. Inget lim eller lösögonfransar används.

Behandlingen håller mellan 4-7 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar till nya. För bästa hållbarhet underhåller du dina fransar med vår keratin mascara som finns att köpa med hem. Vid behandlingstillfället har du möjlighet att köpa mascaran till ett rabatterat pris 650kr.
Kom utan ögonmakeup.

Yumi Lashes Brow Lift, inkl. färg och keratinbehandling. 45 minuter – 750:-
YumiBrows keratinbehandling är perfekt för dig som har tunna eller glesa bryn och vill ha fylligare bryn som håller i vått och torrt. Passar utmäkt för dig som har ögonbryn som lockar sig, växer åt olika håll, är tunna eller växer neråt.
Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut, mer i ordning samt håller sig på plats. YumiBrows både stärker de hårstrån man har och stimulerar aktivering av vilande hårsäckar.
Vi rekommenderar alltid att man har Yumi keratinmascara hemma för bästa, hållbara resultat!