Sofia Ekman och Terese Paulsson
Boka tid

KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO

Kräm Hudvårdsstudio etablerades 2005 och drivs av Sofia Ekman och Terese Paulsson.
Med vår kunskap och erfarenhet, i kombination med den senaste högteknologiska hudvården och exklusiva produkter, skräddarsyr vi de bästa behandlingarna för alla hudtyper.
Vi erbjuder allt det senaste inom effektiva behandlingar, som ger de resultat dagens kunder kräver.
Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av resultatinriktad hudvård såsom IPL och kemiska peels. Din trygghet som kund är att vi är diplomerade hudterapeuter med skolor som Cidesco på meritlistan. Utbildningarna omfattar både praktiska och teoretiska kunskaper på hög nivå. 

Vår kunskap är din trygghet.

Vi samarbetar med behörig medicinsk personal för rådgivning och injektionsbehandlingar/fillersbehandlingar.
Till oss vänder du dig när du eftersträvar de bästa resultaten. Hos oss får du upplevelserika och effektiva behandlingar med synbara resultat. Vi har en fräsch och lugn miljö, bortkopplad från innerstadens puls. Vi är serviceinriktade, noggranna och avsätter alltid extra tid så att det inte ska kännas stressigt.

Boka in dig för en behandling, där vi tillsammans ser hur du kan uppnå bästa möjliga resultat. Vi har förmånliga bonussystem som alla får ta del av och nya erbjudanden varje månad. Vi håller oss ständigt uppdaterade med det senaste inom branschen och utbildar oss kontinuerligt inom befintliga och nya områden. Känn hur stressen rinner av dig. Njut av att bli bortskämd. Fylld av energi återgår du till vardagen och lovar dig själv att snart återvända.