Powerlite

Powerlite - Produkter Powerlite - Behandlingar

Vi på Kräm Hudvårdsstudio arbetar med Powerlite® IPL, en svensktillverkad utrustning med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker så som KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO. Med IPL arbetar vi med permenent hårborttagning, hudförbättring såsom borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.

MASQ+ sheet masks är en produkt från Powerlite som snabbt blivit en succé och fått flera nomineringar i tävlingar. MASQ+ är en serie återfuktande ansiktsmasker fulladdade med aktiva ingredienser för olika hudtyper och behov. Masken är skräddarsydd och placeras enkelt över ansiktet. Du behöver varken smörja in eller tvätta bort något. Luta dig tillbaka och njut! Finns för både professional use och home use. MASQ+ är utvecklade och anpassade efter nordiskt klimat och hudtillstånd och innehåller därmed mycket återfuktande och lugnande ingredienser.

om Powerlite® IPL

Vi arbetar med Powerlite® IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker. Vi använder IPL för permanent hårborttagning, hudförbättring såsom borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.

När det gäller hårborttagning arbetar vi med ett rött intensivt pulsat ljus (IPL). Ljuset förstör hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Man kan förklara processen i tre steg. Första steget appliceras oskadligt, långvågigt ljus på huden. Ljuset omvandlas till värmeenergi. I steg två så gör värmen att proteinet i de hårsäckar och hårceller som befinner sig i den växande fasen förstörs. I sista steget så kommer hårstrået till att falla av efter en till tre veckor efter behandlingen och inget nytt hår kommer till att växa ut.

Vid hudföryngring arbetar vi med ett gult Intensivt Pulsat Ljus (IPL.) IPL behandlar effektivt skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande. Powerlite® IPL verkar på djupet och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera nybildning av kollagen och elastin. Ljuset startar en naturlig process så att nya friska celler bildas inifrån. Dessutom kan du på bara någon enstaka behandling ta bort dina pigmenteringar, åldersfläckar eller ytliga blodkärl med Powerlite® IPL.
För att behålla din friska, ungdomliga hy är det viktigt att du tar hand om den. Powerlite® IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom säkra och snabba.

Powerlite IPL behandlar bl.a.
•Solskadad hud
•Ytliga blodkärl
•Pigmentfläckar
•Åldersfläckar
•Fina linjer
•Acne
•Rosacea