BEHANDLINGAR - SPECIFIKA MÄRKEN

Boka på bokadirekt Läs om Natura Bissé

MÅLINRIKTADE BEHANDLINGAR - NATURA BISSÉ

The Citrus Essence, 60 minuter – 1225:-
En kraftfull antioxidantbehandling som boostar din hud med 100% C- vitamin. Denna näringsrika behandling väcker alla sinnen, stimulerar kollagenproduktionen, minskar inflammation och ger intensivt med fukt som får din hud att stråla. Den mest magiska behandling som KRÄM någonsin erbjudit. En fullständigt avkopplande behandling med massage på ansikte, decolletage, händer och armar… OCH resultatet är en jämn strålande hud!

Diamond Cocoon Experience, 60 minuter – 1595:-
Aktivera den fulla potentialen i din hud med denna prebiotiska, återupplivande och förnyande behandling som är framtagen för att bekämpa effekterna från moderna föroreningar och stress. En avgiftande ritual som lämnar din hud ren, hälsosam strålande och skyddad. Massagetekniker tillsammans med kalla Jadestenar i kombination med de mest effektiva ingredienserna är denna behandling en del av förklaringen till varför Natura Bissé återigen utsetts till årets SPA-märke 2019. En behandling som måste upplevas! WOW!

Biologique Recherche
Boka på bokadirekt Läs om Biologique Recherche

MÅLINRIKTADE BEHANDLINGAR - BIOLOGIQUE RECHERCHE

Skin Instant® Lab, 30 minuter – 495:-
Ett revolutionerande hudanalyssystem! Biologique Recherche egna hudanalys där vi arbetar med ett system som övervakar förändringar i din hud över tiden och ger direkt feedback över hudens kondition idag. Detta gör det möjligt för oss att skräddarsy en hudvårdsplan för dig och justera din rutin specifikt efter vad din hud behöver. Skin Instant Lab består av fem instrument som mäter fukt, TEWL (trans-epidermal vattenförlust), elasticitet, pigmentering och talgnivå. Instrumenten kopplas till en dator utrustad med ett exklusivt diagnos- och analysprogram som utvecklats av Biologique Recherche.
Skin Instant® Lab är kostnadsfri vid köp av produkter för minst 500 kr.

Soin Lissant –  60 minuter – 1995:-
Total avkoppling förenat med otroligt resultat! En reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, mjölksyra, silkextrakt och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage med Biologique Recherche. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster! Du både ser och känner skillnaden efter endast en behandling!
Soin Lissant passar alla, även den känsligaste huden.

Booster VIP O2, 60 minuter – 1995:-
Syresätter din hud och ger ny energi! Bubblar, sprakar och syresätter huden till nytt liv!
Har du förälskat dig i Masque VIP O2 eller Fluide VIP O2? Denna behandling tar renhet, lyster och glow till en ny nivå. Som vanligt bjuder Biologique Rechercher på en unik behandlingupplevelse. Inleds med akupressurmassage för ansikte, rengöringsrutial med masssagehandske och syresättande massage med VIP O2 Booster. Avslutas med komplett upplevelse med masker och produkter tillhörande hela VIP O2 konceptet.

Exfoliant P50 Visage + Feerie, 60 minuter – 1995:-
Ny lyster och djuprengjord hud! En pensling med exfolierande fruktsyror och vit lera som slätar ut och balanserar en förtjockad, grå och trött hud. Återfuktar och ger omedelbar lyster. Kombineras med en återfuktande och lugnande mask av lax för att minska porer och öka tonus, spänst och minska linjer.

Exfoliant P50 Visage + Masque PIGM400, 60 minuter – 1995:-
Jämnhet och klarare hud! En pensling med exfolierande fruktsyror och vit lera som intensivt behandlar pigmenterad och ojämn hudton. Kombineras med en lugnande och återfuktande sheet-mask som jämnar ut hudtonen och pigmentfläckar.

Boka på bokadirekt Läs om Guinot

MÅLINRIKTADE BEHANDLINGAR - GUINOT

Hydradermie, 60 minuter – 1095:-
Guinots hjärta. Djupverkande och unik ansiktsbehandling med Guinots patenterade apparatur. Här jobbar vi med inslussning av aktiva gelér samt högfrekvens. Vi anpassar alla produkter efter din huds behov. Du ser och känner fantastiska resultat redan efter en behandling!
Även kallad stjärnornas behandling!

Hydradermie Lift, 60 minuter – 1095 :-
Hydradermie Lift är behandlingen som ger ett lyft utan kniv. Guinots patenterade apparatur ger både muskelstimulering och lymfdränage. Tränar och tonar ansiktets muskler. Ansiktskonturen blir mer definierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstig och fast.
Ger ett omedelbart resultat!
Rekommenderas som kur eller samma dag eller dagen innan ett viktigt event.

Eye Logic Treatment, 45 minuter – 795:-
En behandling endast för ögonområdet. En innovativ ögonbehandling som effektivt minimerar synliga tecken på trötthet och åldrande kring ögonen. Jonisering gör det möjligt att få ner aktiva ingredienser på djupet. Massage som lättar på spänningar och avslutande ögonmask som verkar dränerande, återfuktande och utslätande. Resultatet är ett piggare utseende med mindre framhävda påsar, linjer och rynkor.

HydraClean, 60 minuter – 1095:-
En fantastisk behandling för dig som vill få en riktig djuprengöring. En balanserande behandling som passar alla som har tilltäpptheter och behöver en portömning. Här jobbar vi med en apparatur som luckrar upp pormaskar och orenheter för att möjliggöra skonsam portömning. Apparaturens värme i kombination med specifika produkter verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter. Perfekt på alla med orenheter men även den yttorra huden med feta problemområden.

DétOxygene, 60 minuter – 1195:-
Behandlingen för dig som upplever din hud grå och trött. Skyddande och syresättande ansiktsbehandling som detoxar huden och frigör toxiner och gifter från hudytan. Döda hudceller avlägsnas, tungmetaller och föroreningar absorberas upp av produkterna. Behandlingen baseras på en ansiktsmask av grönlera och alger som verkar i ca 20 minuter. Därefter syresätts och stimuleras huden och blodcirkulationen tack vare massage med djupverkande serum. Huden blir ren och klar, får ny lyster och fräschör samtidigt som föroreningar och tungmetaller frånstöts.

Age Summum Treatment, 60 minuter – 1195:-
Guinots “rolls-rolls behandling”, ett alternativ till botox och injektion. Behandlingen som ger dig omedelbara resultat. Det finns verkligen ett före och efter med denna behandlingen. Med härlig microdermabrasionpeeling, hyaloronsyra och C-vitamin förvandlar vi din hud på 60 minuter. En vårdande anti-age behandling som omedelbart reducerar synliga tecken på åldrande i huden. Ger din hud tydlig klarhet och lyster!

Lift Summum Treatment, 60 minuter – 1195:-
Innovativ spänstgivande och utslätande ansiktsbehandling! Jobbar målmedvetet på fastheten och linjer i ansikte, hals och dekolletage. En behandling baserad på stimulerande massage och aktiva ingredienser som omedelbart förbättrar hudens spänst och elasticitet. Huden behandlas först med peeling följt av lifting massage som stärker och lyfter ansiktets konturer. Fina linjer och rynkor mildras och fylls ut med booster med hyaluronsyra. Behandlingen avslutas med en specialmask för ansiktet och en mask för dekolletaget. Gör en behandling för omedelbar effekt eller en kur för att stärka och lyfta trötta ansiktsdrag långsiktigt. För dig som vill jobba målmedvetet på fasthet och linjer på ansikte, hals och dekolletage rekommenderas en kur på 3 behandlingar.

Hydra Peeling, 60 minuter – 1195:-
En djupverkande exfolierande behandling med oslagbar renhetskänsla. Suddar ut synliga tecken på åldrande, ger ny lyster, och verkar uppljusnande på huden. Avslutas med en ljuvligt kylande gummimask som lämnar huden djupt återfuktad.
Behandlingen finns i två utföranden för att även passa den mest känsliga huden, Hyda Peeling pH (PHA- syra) och Hydra Peeling Dermabrasion (enzymer). Vi hjälper dig att avgöra vilken variant som passar din hud.

Liftosome ansiktsbehandling, 60 minuter – 1195:-
Ljuvlig ansiktsbehandling med pro-kollagen och C-vitamin som stärker hudens spänst. Aktiva serum masseras ned i huden och avslutas med en värmande gipsmask som får muskulaturen att slappna av och de aktiva ämnena att tränga djupare ned i huden. Fina linjer mildras och huden får ny spänst och lyster. En askungenbehandling som måste upplevas!

Soin Pureté Equilibre, 60 minuter – 1195:-
En balanserande och rengörande behandling till den feta huden. Rengörande behandling som bidrar till att stärka hudens mikroflora. Orenheter minskas och mildras. Resultatet är en hud med mindre synliga porer, en klarare, jämnare hudton med ny lyster utan överflödig glans. Här jobbar vi med en effektiv och värmande enzympeeling och en djupgående lermask som drastiskt mildrar djupare inflammationer och orenheter.