Vår egen behandling

BOKA PÅ BOKADIREKT KÖP ETT PRESENTKORT

HUDTERAPEUTENS VAL

Ansiktsbehandling Hudterapeutens val, 60 minuter – 995:-

Vår klassiska behandling. Passar dig som besöker oss för första gången.
I behandlingen ingår hudanalys och produktrekommendation samt att du får råd om vilken behandling du skall boka nästa gång.
Hudterapeutens val bokar du när du vill att terapeuten avgör vad som är bäst för din hud.
En unik behandling för att påbörja din resa mot bättre hudhälsa.

Vid ditt besök gör vi först en professionell hudanalys samtidigt som vi lyssnar till dina önskemål.
Med vår kunskap skräddarsyr vi sedan den ultimata planen för dig.

Hudterapeutens val är utformad som en klassisk behandling. Önskar du en aktivare behandling finns det möjlighet att uppgradera behandling vid ditt besök.

Sofia Ekman och Terese Paulsson

KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO

kräm hudvårdsstudio etablerades 2005 och drivs av Sofia Ekman och Terese Paulsson.
Med vår kunskap och erfarenhet, i kombination med den senaste högteknologiska hudvården och exklusiva produkter, skräddarsyr vi de bästa behandlingarna för alla hudtyper.
Vi erbjuder allt det senaste inom effektiva behandlingar, som ger de resultat dagens kunder kräver.
Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av resultatinriktad hudvård såsom IPL och kemiska peels. Din trygghet som kund är att vi är diplomerade hudterapeuter med skolor som Cidesco på meritlistan. Utbildningarna omfattar både praktiska och teoretiska kunskaper på hög nivå. Sofia är dessutom diplomerad nagelteknolog och Terese är utbildad makeup-artist.

Vår kunskap är din trygghet.

Vi samarbetar med behörig medicinsk personal för rådgivning och injektionsbehandlingar/fillersbehandlingar.
Till oss vänder du dig när du eftersträvar de bästa resultaten. Hos oss får du upplevelserika och effektiva behandlingar med synbara resultat. Vi har en fräsch och lugn miljö, bortkopplad från innerstadens puls. Vi är serviceinriktade, noggranna och avsätter alltid extra tid så att det inte ska kännas stressigt.

Boka in dig för en behandling, där vi tillsammans ser hur du kan uppnå bästa möjliga resultat. Vi har förmånliga bonussystem som alla får ta del av och nya erbjudanden varje månad. Vi håller oss ständigt uppdaterade med det senaste inom branschen och utbildar oss kontinuerligt inom befintliga och nya områden. Känn hur stressen rinner av dig. Njut av att bli bortskämd. Fylld av energi återgår du till vardagen och lovar dig själv att snart återvända.

Boka tid på bokadirekt köp presentkort