AVANCERADE BEHANDLINGAR

Dermapen 4 Behandling

DERMAPEN 4 MICRONEEDLING

BOKA PÅ BOKADIREKT

Vid bokning av kur med minst 3 behandlingar erhålls 20% rabatt. Hela kurbeloppet betalas vid första behandlingstillfället eller om du väljer att betala per gång dras rabatten vid sista behandlingstillfället.

DERMAPEN 4

Dermapen 4 – Microneedling, 60 minuter - 2195:-
Dermapen 4 - Microneedling, Ansikte och hals, 75 minuter - 2 995:-
Kur med 3 behandlingar Dermapen 4 - Microneedling 3x60 minuter - 5268:-
Kur med 3 behandlingar Dermapen 4 - Microneedling, Ansikte och hals 3x75 minuter - 7188:-

Vid microneedling skapar vi en kontrollerad skada i huden som leder till att huden sätter igång sin självläkningsprocess och börjar producera nytt kollagen. Med dermapen 4 gör vi fler hål i huden (1920 hål/sekund, tidigare 1300 hål/sekund). Detta gör att vi får bättre resultat, behandlingen går snabbare och gör mindre ont. Dessutom kan vi nu även arbeta på ögonlock och läppar och på alla hudfärger. Behandlingsområden: skintightening, lyft, föryngring, ärr, torrhetslinjer, stora porer, milier, pormaskar, keratosis, pilares, oren hud, viss acne, pigmenteringar, rosacea, bristningar. Vi ger dig 20% rabatt när du bokar din kur på 3 behandlingar.

 

Dermapen 4 – Kombinationsbehandling med kemisk peeling, 60 minuter - 2695:-

För att förstärka din Dermapen-behandling kan man lägga till en kemisk peeling vid behandlingstillfället. Vi arbetar med en kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.
Denna kombinationsbehandling görs i samråd med din hudterapeut och skräddarsys efter din hud och din huds behov.

Dermapenbehandling

DIAMANTSLIP

BOKA PÅ BOKADIREKT

DIAMANTSLIP

Diamantslip, 60 minuter - 995:-
Med Diamantslipen slipar vi bort döda hudceller, reducerar fina linjer, samt förbättrar pigmenteringar, solskador och ärr. Med hjälp av ultraljud återskapas sedan aktiviteten i huden för att stimulera till ny kollagenbildning, öka blodcirkulationen, samt en ge en liten uppstramning.
Behandlingen avslutas med anpassade ljusterapi. Huden blir och känns otroligt ren efter en diamantslipning!

Kvinna får peeling med Dermaquest

DERMAQUEST-BEHANDLINGAR

BOKA PÅ BOKADIREKT

Gemensamt för alla DermaQuest peels är att du bör ha använt DermaQuest produkter i minst fyra veckor innan påbörjad peelbehandling. Alla behandlingar föregås av konsultation.

DERMAQUEST-BEHANDLINGAR

DermaQuest designer peels, 30 minuter - 995:-
Avancerade exfolierings behandlingar anpassade efter din hudtyp och ditt behov.
Välj Pumpkin resurfacer, Peptide resurfacer eller MangoBrite resurfacer

  • Pumpkin resurfacer är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.
  • Peptide resurfacer är en kraftig peeling med peptider och AHA-syror. Utmärkt för dig som vill arbeta mot hudens åldrande. Ökar fuktnivån i huden, stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudens barriärfunktion. Passar även till en känslig hud.
  • MangoBrite resurfacer är kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktinivån i huden.

Ansiktsbehandling, Extraction facial behandling, 60 minuter - 995:-
En utmärkt behandling för en överbelastad hud.

Hibiscus Flower Mandelic peel, 30 minuter - 1195:-
Hibiskusblomma tillsammans med mandelsyra och azelainsyra utgör en kraftfull peel som tar hand om oönskade pigmenteringar, boostar fuktnivån i huden, stärker och ger lyster åt huden. Det mest unika med denna peel är de fina resultaten vi sett på rosacea. Ett svårbehandlat hudtillstånd som vi nu äntligen kan erbjuda en effektiv alternativ behandling till.

Salicylic acid peel, 30 minuter - 1995:-En kraftfull anti-acne peel som är kapabel till att ta sig igenom sebumet i folliken för att rengöra och reducera acne. Rengör på djupet och tar bort smuts och orenheter. Den behandlar befintlig acne samt arbetar förebyggande.

SkinBrite peel, 30 minuter - 1995:-
En kraftfull pigmenthämmande peeling med en sammansättning av pigmenthämmande syror för att arbeta på de olika nivåerna på din pigmentering. Ljusar upp och jämnar ut hudtonen samt hjälper till att förhindra UV-strålar från att skada huden. Passar till alla hudtyper.

Modifierad jessner peel, 30 minuter - 2200 :-
Denna peel från DERMAQUEST designades för att hantera acne, förebygga ihållande utbrott och lugna rådande inflammation med salicylsyra. Vår modified jessners peel är antiinflammatorisk och antibakteriell och innehåller, utöver salicylsyra, även mjölksyra för att reducera mörka fläckar orsakade av acneärr och recorsinol för att exfoliera bort döda hudceller, överflödig olja och smuts. Resultatet blir en ren och klar hud.

Pigment Balancing Peel - SCINCEUTICALS

SKINCEUTICALS-BEHANDLINGAR

BOKA PÅ BOKADIREKT

SKINCEUTICALS-BEHANDLINGAR

Pigment Balancing Peel, 30 minuter - 1295:-

Denna effektiva behandling passar dig som önskar en jämnare hudton och en strålande lyster. Här tillsätts även ett C-vitaminpulver som aktiveras i den kemiska peelingen för en extra uppljusande och lystergivande effekt.

Woman gets mela peel by Dermaceutical

DERMACEUTIC-BEHANDLINGAR

BOKA PÅ BOKADIREKT

DERMACEUTIC-BEHANDLINGAR

Mela peel forte, 30 minuter - 3100:-
En behandling för att behandla all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. Mela Peel utförs i kur om 2-3 behandlingar med en månads intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peelingkuren.

Milk peel, 30 minuter - 1700:-
Kemisk peeling baserad på mjölsyra från Dermaceutic. Perfekt på ytlig pigmentering, orenheter, förstorade porer. Snabba resultat då huden ser, känns, upplevs klarare och fastare med mindre synliga porer.

POWERLITE IPL-BEHANDLINGAR

BOKA PÅ BOKADIREKT Läs om Powerlite IPL

POWERLITE IPL-BEHANDLINGAR

Vi arbetar med Powerlite® IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker. Vi använder IPL för permanent hårborttagning, hudförbättring såsom borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.

Konsultation 30 minuter - 250:-
Alla behandlingar föregås av konsultation där du får uppgifter om pris och antal behandlingar för just dig. Denna summa dras av på din första behandling eller vid bokning av kur.

IPL hudförbättring helt ansikte - spänst, pigmenteringar och blodkärl, 60 minuter - 2500:-
Powerlite IPL är modern teknik som tar din hudvård till en ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån.
Med Powerlite kan du få en frisk och vacker hud samtidigt som du kan ta bort dina solskador, åldersfläckar och ytliga kärl.

Effektiv hudförbättring på enstaka område. Pris från 1000:-
Powerlite IPL arbetar effektivt på brustna kärl och pigmentfläckar.
Tidsåtgång och pris efter ditt behov och önskemål.

Permanent hårborttagning. Pris från 500:-
Powerlite IPL är tar bort oönskad hårväxt i både ansikte och på kroppen.
Tidsåtgång och pris efter ditt behov och dina önskemål.

 

PRX T33

BEHANDLINGAR PRX T33

BOKA PÅ BOKADIREKT

Ditt erbjudande: Vi bjuder på fjärde behandlingen! 

BEHANDLINGAR - PRX T33

PRX-T33 är den snabbast växande behandlingen och har blivit väldigt populär då man kan få en effektiv behandling utan kraftig rodnad eller fjällning.
Behandlingen ger en djup återfuktning, uppstramning, fyllighet och plumpingeffekt som reducerar rynkor och linjer på ett effektivt sätt. PRX jämnar ut hudtonen och ger omedelbar lyster.
PRX-T33 innehåller två substanser TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid, som interagerar på cellnivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga med andra metoder.
Behandlingen tar endast 30 min och är en behaglig upplevelse. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter.
Efter ett par dagar kan huden kännas lite stram och torr.
Behandlingen rekommenderas som kur på 4 behandlingar (7-14 dagar mellan behandlingarna).
Produkter för efterföljande vård för de första dagarna ingår i priset. Sen återgår du till din vanliga rutin.
Perfekt även som kombinationsbehandling med microneedling, fillers, LED-ljus och andra medicinska behandlingar. 

 

TILLVAL TILL ANSIKTSBEHANDLING

Boka på bokadirekt

TILLVAL TILL ANSIKTSBEHANDLING

Massage, 15 minuter - 195:-
Rygg-, fot-, hand- eller längre ansiktsmassage. Välj ett eller flera områden

Diamantslip, 15 minuter - 195:-
Slipar bort döda hudceller, reducerar fina linjer, samt förbättrar pigmenteringar, solskador och ärr.

Fuktboost, 15 minuter - 195:- <
Perfekt tillval till dig som behöver mer fukt. Här slussar vi ner fukt på djupet. Ett bra tillval till dig som vill boosta din klassiska behandling lite extra.

Age smart hand/foot repair, 30 minuter - 395:-
Cellförnyande och mjukgörande exfoliering samt djupgående inpackning fullspäckad med vitaminer.

Professionell hudanalys, 15 minuter - 295:-
Professionell hudanalys bokar du när du vill ha en komplett rekommendation över vilka produkter du skall använda hemma. Här går vi igenom hudtyp, tillstånd och mående, zon för zon. Med rätt produkter kan du få den hud du alltid drömt om.Meddela vid bokning om du har specifikt önskemål av märke. Annars väljervi det märke som passar din hud bäst efter vår expertis och kunnande.