Köp- och leveransvillkor

Pris och betalning

Alla priser anges inkl. moms. Betalning sker via Klarna, direktbanksbetalning, postförskott eller i förskott till vårt bankgiro. Vi ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år).

Betala med Klarna

Vi använder Klarna som betalningstjänst. Du kan använda Klarnas Betala direkt, Betala med faktura eller Delbetalning. Vi tar Visa och MasterCard. Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning.

Genom att klicka på “Gå till betalning” godkänner du Villkor för Klarnas Shoppingtjänst och bekräftar att du har läst Klarnas Dataskyddsinformation och Cookiepolicy.

Postförskottsbetalning

Du kan använda dig av postförskott mot en avgift på 45:-

Notera

Vid en retur eller avbeställning av order som är betald med kreditkort kan ta ett par bankdagar för pengarna att bli disponibla igen på ditt konto, även om vi släpper reservationen i samma ögonblick som avbeställningen görs. Detta beror på bankens hantering gällande kortköp och är inget vi kan påverka. Skulle du ångra ditt köp så gör vi genast en återbetalning till dig, detta tar vanligtvis mellan 2-5 arbetsdagar.

Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas.

Alla priser är inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, slutförsäljning och prisförändringar.

Kräm Hudvårdsstudio AB förbehåller sig rätten att neka en order.

Frakt

Fraktfritt vid köp över 500 kr inom Sverige. Avhämtning i butik utan kostnad. PostNord anlitas som distributör och alla försändelser skickas som brev eller paket. Du får kollinummer som är spårbart och försändelsen är försäkrad. Vid retur står kunden för returfrakt. Du ser fraktsumman innan du godkänner din beställning. Incoterms: Ex Works ( EXW ).

Leveranstid

Alla varor är normalt lagervaror och skickas i regel samma dag eller dagen efter beställning. Om en vara är slut hos leverantören eller på vårt lager meddelas kunden detta efter köp tillsammans med en uppskattad leveranstid. Du får ett SMS eller mail när försändelsen finns att hämta.

Ej utlöst försändelse

Det är upp till dig som kund att uppge en giltig och korrekt leveransadress och mobilnummer. Om vi får tillbaka ett paket som skickats till fel adress är det upp till kunden att betala ny frakt. Om ett paket ej lösts ut på posten eller ej blivit uthämtat på utlämningsställe, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur. Vi debiterar våra verkliga fraktkostnader, vilket kan vara ett högre belopp än det som gällde vid den ursprungliga beställningen. (Ditt paket ligger normalt i 14 dagar hos postombudet innan de skickas tillbaka till vårt lager)

Ej utlöst försändelse räknas ej som ångrat köp.

Återköp & ångerrätt

I enlighet med distansköplagen kan du, om du ångrar ditt köp, inom 14 dagar skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka (gäller ej returfrakt). Varan du skickar tillbaka måste vara komplett i sin originalförpackning, oanvänd och oöppnad. Ingen ersättning kan betalas ut om varan använts eller öppnats.

Reklamation

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via e-post till info@kram-hudvardsstudio.se
Vi skickar en ny vara så snart vi får in den felaktiga varan.

Garanti

Kräm Hudvårdsstudio AB är auktoriserad återförsäljare för alla våra varumärken. Vi garanterar att alla varor är äkta och av högsta kvalitet. Respektive leverantörs garanti gäller.

Transportskada

Har försändelsen blivit skadad i transporten skickar vi dig en ny vara och ersätter dina returkostnader. Ta en bild på skadan och skicka till vår kundservice.

Färgåtergivning

Reservation för avvikelser i färgåtergivningen på hemsidan.

Allergisk reaktion

Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos Kräm Hudvårdsstudio AB, vänligen kontakta oss på 040-160000 så får du prata med en hudterapeut.

Copyright © 

Allt text- och bildmaterial på www.kram-hudvardsstudio.se är copyrightskyddat enligt upphovsrättslagen av respektive upphovsperson. Använd därför inte bilder eller texter utan att först kontrollera om du har rätt till det.

Alla varumärken är varumärkesskyddade av respektive ägare.

Tvistförfarande

Om tvist uppstår mellan oss och dig som kund kommer vi uppmana till lösning med hjälp av Allmänna Reklamationsnämnden. Vi kommer att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendation.

Juridiskt namn: Malmö Kräm och Hudvårdsstudio AB

Organisationsnummer: 556894-2469