Biologique Recherche

Avancerad hudvård med fransk finess! Bakom flaskor i cool retrodesign gömmer sig det mest innovativa, högkoncentrerade och aktiva på marknaden. Detta “haute couture” och kultförklarade hudvårdsmärke har fyrtio år av forskning i bagaget och säljs på de mest exklusiva hudvårdsklinikerna i 70 länder världen över.

BR´s filosofi grundar sig i viljan att skräddarsy hudvården optimalt efter hudens kondition och ge alla hudtyper anti- agevård. De kallar hudens tillstånd för Skin Instant. Produkter och behandling anpassas efter hur huden mår just nu och hur den påverkas av årstid, klimat och inre faktorer.
Huden balanseras och byggs upp från grunden med hjälp av den senaste tekniken och de allra finaste, kallpressade extrakten.

Biologique Recherce unika behandlingssteg består av:
Rengöring, P50, mask, essentiella serum, crème & avslutande serum.

dermalogica

Dermalogicas innovativa produkter gör det möjligt att uppnå mesta möjliga resultat på kortast möjliga tid. Högteknologisk hudvård garanterar resultat- inga komplicerade rutiner. Genom regelbundna behandlingar ökar du dina möjligheter att uppnå optimal hudhälsa. Endast de finaste ingredienser används: samtliga produkter är icke-komedogena, dvs. de framkallar inte pormaskar, och de är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen, och uttorkande S.D.-alkohol. Dermalogicas produkter är utvecklade med ett strikt miljötänkande, och vi ser till att alla ingredienser är ekologiskt framtagna och packade i återvinningsbara förpackningar. Vi värnar om djur och testar inga produkter på dem.

På kräm är vi utrustade med de senaste apparaterna, produkterna och behandlingsteknikerna, allt för att kunna utföra Dermalogicas nya högteknologiska behandlingar. Som Dermalogica- terapeuter vidarutbildas vi ständigt för att du som kund alltid skall få rätt behandlingar och produktrekommendationer, anpassade för din huds unika behov.
www.dermalogica.se

Guinot

Guinot erbjuder behandlingar som ingen annan har. Den mest kända behandlingen Hydradermie utnyttjar jonisering vilket gör att de verksamma ämnena lättare kan tränga ned i huden. Därför ser Du otroliga resultat direkt. Även de andra behandlingarna bygger på de senaste forskningsrönen och ger mycket fina resultat på huden.

Guinot har ett stort sortiment av hudvårdsprodukter som bygger på aktiva ämnen som härstammar antingen från naturen eller är speciellt framtagna i Guinots eget forskningslaboratorium. Noggrann forskning och testning säkerställer högsta effektivitet men hudvård handlar lika mycket om njutning som om resultat. Därför är produkterna också underbara att använda med sina feminina förpackningar och härliga dofter.

Guinot får endast säljas av utbildade hudterapeuter. Endast en professionell hudterapeut kan bedöma vad just Din hud behöver och rekommendera produkter och behandlingar som passar Dina behov. Vi litar inte på vem som helst vad gäller hudvård och det borde inte Du heller göra.
www.guinot.se

CARITA

CARITA är ett av världens mest prestigeladdade och exklusiva varumärken inom hudvård, kroppsvård, hårvård och skönhetsbehandlingar.
CARITA etablerades i Paris för mer än ett halvt sekel sedan, av två franska systrar, Rosy & Maria Carita. Denna anrika franska skönhetsvård, spetsad med den senaste japanska högteknologin, garanterar oöverträffade resultat. Produkternas högteknoligiska ingredienser utvecklas i samarbete med tre av världens ledande hudvårdslaboratorier.

I behandlingarna används en unik Ideal Pro-Lift-teknik, som stimulerar muskulaturen för att ge ett omedelbart lyft. Under kroppsbehandlingarna kan du njuta av massage med varma lavastenar för en djupt avslappanande, oförglömlig upplevelse.
Upplev den mest exklusiva skönhetsvård du kan tänka dig, effekterna av produkterna och behandlingarna är slående, maximalt resultat på minimal tid.Du kan förlänga din upplevelse genom att njuta av CARITA produkternas magiska verkan även hemma.

Gör som celebriteterna – unna dig CARITA!
www.carita.se

Natura Bissé

Natura Bissé är ett banbrytande spanskt lyxhudvårdsföretag grundat i Barcelona 1979, nu styrt av den andra generationen i familjen Fisas. Med dotterbolag i Spanien, USA, Mexiko, Storbritannien och Dubai och en närvaro i 35 länder, har Natura Bissé uppnått en rungande internationell framgång som har positionerat företaget i de mest prestigefyllda salonger och spa i världen, varpå flera av dem redan är rekommenderade av Forbes Travel Guide.

Natura Bissé är erkända för sina resultatinriktade hudvårdsprodukter och för att göra varje behandling till en wow-upplevelse!

http://www.mynoomi.se/

esse probiotic skincare

Esse Probiotic Skincare är ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Merparten av råvaran vi använder oss av kommer från växter som växer vilt från den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta anti-aging resultat.
Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.
www.esseskincare.com

Dermaquest

Nu har vi en lösning för varje hudproblem! Lösningen heter DermaQuest Skin Therapy som utvecklas och tillverkas i USA. Det går inte att med ord beskriva DermaQuest på ett meningsfyllt sätt, det måste upplevas.

Vi är jättestolta övar att tillhöra den exklusiva lilla skara som får arbeta med DermaQuest. Vi trodde själva att vi redan hört och upplevt allt inom hudvård men DermaQuest har öppnat en helt ny värld av möjligheter att verkligen åstadkomma mirakel. Om du upplever att du har ett hudproblem, stort som litet, och som du inte kommit tillrätta med så är du välkommen in till oss och höra mera om vad DermaQuest kan betyda för dig. FOR EVERY DERMAQUEST(ION) THERE’S A PERFECT ANSWER! OBS! DermaQuest Skin Therapy testar INGA av sin produkter på djur!!
www.dermaquestinc.com

Skinceuticals

Avancerad och vetenskapligt baserad hudvård där förebygga, skydda och korrigera är ledord!

SkinCeuticals har funnits sedan 1997 och har sedan dess varit värdsledande inom hudvård med sin revolutionerande och omfattande forskning om antioxidanter.
Än idag är SkinCeuticals USAs ledande medicinska hudvårdsmärke.

Ett märke som kräver goda rekommendationer och kunskap, och resultaten är självklara!
www.skinceuticals.se

ENEOMEY

Det ledande märket inom kemisk peeling och medicinsk hudvård.

ENEOMEY erbjuder avancerad och vetenskapligt beprövad medicinsk hudvård- cosmoceuticals och kemisk peeling till diplomerade hudterapeuter, plastikkirurger och läkare.

ENEOMEYs sortiment är känt världen över för sina professionella Dr:s Program peeler som kombineras med kraftfulla antioxidanter, vilket ger snabba och synbara resultat.

ENEOMEY är en produktserie med det bästa biotekniken har att erbjuda. Genom att kombinera medicinsk hudvård och kemisk peeling stimuleras cellaktiviteten, vilket ger en vackrare och friskare hud ser betydligt yngre ut när:

  • hudens elasticitet ökar
  • åldersfläckar elimineras
  • hudens textur förbättras
  • hudens lyster ökar
  • Acne och ärrvävnad minskar
  • fina linjer och rynkor reducerar effektivt

De resultat man får och föryngringen av huden finns alltid kvar!
www.eneomey.se

Dermaceutic

Dermaceutics produkter är framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredställa deras behov av hudvårdsprodukter postoperativt. De verkar genom en skicklig samverkan mellan olika aktiva principer för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, lifting, rynkfyllning, kirurgiska ingrepp.
http://www.dermaceutic.se/

Jane Iredale

Jane Iredale var en av de första som såg potentialen i mineralmakeup och dess hudvårdande egenskaper. Tillsammans med plastikkirurger och dermatologer utvecklade hon 1994 makeupserien Jane Iredale – The Skin Care Makeup®.

För att förstärka effekten av mineralernas hudvårdande egenskaper är produkterna berikade med extrakt av granatäpple, grönt te och alger. Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan. jane iredales makeupserie innehåller alla produkter du behöver för att skapa en vacker makeup, från mineralfoundations till mascara och läppglans. Det har aldrig varit enklare att vara naturlig! Samtliga produkter är dermatologiskt testade, icke-irritativa, allergitestade, hypoallergena.
https://janeiredale.com/