Jane Iredale

jane iredale var det första märket med mineral-makeup som vi valde att jobba med och det har funnits på salongen sedan 2006. jane iredale är en förlängning av hudvården och ett komplement till din professionella hudvård. Just därför passar det så bra i vårt koncept. Varför vara noga med sin hudvård om man stänger igen huden med dålig makeup som inte låter huden andas?

Vår favorit

Purepressed base SPF 18 är vår favoritfoundation! Den håller huden matt hela dagen med ger även lagom lyster samtidigt som den vårdar och har ett naturligt SPF. jane iredales miniralbaser är fyra produkter i en: foundation, puder, concealer och solskydd och ger en naturlig look. jane iredales foundations med SPF rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation som säkra skydd mot UV-strålning. Terese självklara foundationval under SM i makeup 2011.

Grundaren till Iredale Mineral Cosmetics är Jane Iredale. Hon var den första som såg potentialen i mineralmakeup och dess hudvårdande egenskaper. Tillsammans med plastikkirurger och dermatologer utvecklade hon 1994 makeup-serien jane iredale – THE SKIN CARE MAKEUP®.

För att förstärka effekten av mineralernas hudvårdande egenskaper är produkterna berikade med extrakt av granatäpple, grönt te och alger. Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan. jane iredales makeup-serie innehåller alla produkter du behöver för att skapa en vacker makeup, från mineralfoundations till mascara och läppglans. Det har aldrig varit enklare att vara naturlig! Samtliga produkter är: dermatologiskt testade, icke-irritativa, allergitestade, hypoallergena.

Boka tid
Rea!
Det ursprungliga priset var: 390.00 kr.Det nuvarande priset är: 250.00 kr.

Jane Iredale

Rea!
Det ursprungliga priset var: 225.00 kr.Det nuvarande priset är: 135.00 kr.

Jane Iredale

Rea!
Det ursprungliga priset var: 263.00 kr.Det nuvarande priset är: 195.00 kr.

Jane Iredale