SkinCeuticals

Som ni vet så är vi väldigt noga med vilka märken som finns på KRÄM och vi provar alltid själv produkterna en längre tid innan vi tar in ett märke. Vi är så glada att SkinCeuticals är en del av vårt sortiment.

Vad är SkinCeuticals?

SkinCeuticals tar fram produkter med en optimerad koncentration av rena och aktiva hudvårdsingredienser för att skapa produkter med dokumenterad förmåga att absorberas och ge huden synliga fördelar. Idag utvecklar SkinCeuticals ny teknologi tillsammans med internationella läkare och nätverk av toppforskare från olika områden som cellulär- och molekylärbiologi, kemi och biofysik. Detta hjälper oss att säkerställa att våra produkter tas fram med den bästa tekniken, högsta relevansen och effektiviteten både för hemmabruk och professionell användning.

SkinCeuticals löfte

SkinCeuticals strävar efter att förbättra hudens sundhet. Med detta som mål ger de ett enda löfte – att tillhandahålla avancerad hudvård med vetenskaplig bakgrund. Deras högpotenta antioxidantserum har en hög koncentration av rena aktiva ämnen och har en dokumenterad optimal penetrering i huden. De är resultatet av flera decenniers forskning som lett till banbrytande genombrott för användningen av antioxidanter.

Den vetenskapligt dokumenterade hudvård är skapad i USA och används av dermatologer, plastkirurger och skönhetskliniker i professionella ansiktsbehandlingar och kompletterar estetiska behandlingar genom daglig hudvård. Den utvecklar sina produkter för att förebygga och korrigera ålderstecken samt för att skydda och bevara en sund hud.

Boka tid