I FOKUS - NYTT MÄRKE, NYA BEHANDLINGAR

LÅT OSS PRESENTERA MELINE!

Meline är en behandling som främst utförs i kur och är en kemisk peeling som är specialiserad på att behandla ojämna hudton och pigmetntfläckar samt ger en förbättrad hudstruktur. Tillsammans med den specialiserade hudvårdsserien kan pigmenteringar reduceras med upp till 90-95% efter avslutad behandingskur. Meline har specialiserat sig på att behandla alla fototyper. Viktigt information till dig som kund som har mörka fläckar och ojämnheter i hudtonen är att dessa kan vara mycket komplexa och bero på många olika faktorer där vissa kan vara kroniska tillstånd och andra enkla att behandla. Tillsammans med din hudterapeut pratar ni om vad som är möjligt för dig.

Rekommendationen är en kur på 2 st behandlingar med 4 veckors intervall samt hudvård i hemmet med produktserien under 3 månaders tid. Vid melasma kan 3 st klinikbehandlingar behövas. Kanske i kombination med mikroneedling.

För att uppnå optimala resultat, rekommenderar vi att inkludera hemmavårdsprogram med MeLine® klinikbehandlingar. Behandling bör utföras en behandling/månad under 2-3 månader. Behandlingen tar ca 45- 60 minuter och du upplever inget obehag eller smärta, endast en lätt värmekänsla. Det är viktigt att du skyddar huden ordentligt de nästkommande 4-7 dagarna efter klinikbehandlingen. Endast fuktgivande och högt solskydd ska användas. Därefter återupptar du ditt hudprogram igen med de aktiva produkterna fram till nästa behandling. Vi vägleder dig rätt i ditt skräddarsydda progeram. Varje hud är unik.

MeLine före och efter

MELINE-BEHANDLINGAR

BOKA TID

MELINE-BEHANDLINGAR

MELINE ® 01 Caucasian Skin - 2395:-

En kemisk peeling med noga utvalda ingredienser som arbetar i synergi för att kontrollera och begränsa bildandet av melanin. Paverkar tyrosinasenzymet, bryter upp existerande pigment och ökar hudens exfoliering tack vare azelainsyra, alpha-arbutin, kojicsyra, retinal och tranexamsyra.
 
Meline är en behandling som främst utförs i kur och är en kemisk peeling som är specialiserad på att behandla ojämna hudton och pigmetntfläckar samt ger en förbättrad hudstruktur. Tillsammans med den specialiserade hudvårdsserien kan pigmenteringar reduceras med upp till 90-95% efter avslutad behandingskur.
 
Meline har specialiserat sig på att behandla alla fototyper. Viktigt information till dig som kund som har mörka fläckar och ojämnheter i hudtonen är att dessa kan vara mycket komplexa och bero på många olika faktorer där vissa kan vara kroniska tillstånd och andra enkla att behandla. Tillsammans med din hudterapeut pratar ni om vad som är möjligt för dig. - Rekommendationen är en kur på 2 st behandlingar med 4 veckors intervall samt hudvård i hemmet med produktserien under 3 månaders tid. Vid melasma kan 3 st klinikbehandlingar behövas. Kanske i kombination med mikroneedling. - För att uppnå optimala resultat, rekommenderar vi att inkludera hemmavårdsprogram med MeLine® klinikbehandlingar. Behandling bör utföras en behandling/månad under 2-3 månader. Behandlingen tar ca 45- 60 minuter och du upplever inget obehag eller smärta, endast en lätt värmekänsla. Det är viktigt att du skyddar huden ordentligt de nästkommande 4-7 dagarna efter klinikbehandlingen. Endast fuktgivande och högt solskydd ska användas. Därefter återupptar du ditt hudprogram igen med de aktiva produkterna fram till nästa behandling. Vi vägleder dig rätt i ditt skräddarsydda program. Varje hud är unik.
 

MELINE ® 01 Ethnic skin - 2395:-

En kemisk peeling med noga utvalda ingredienser som reducerar irritation och inflammation. Mandelsyra, askorbinsyra, tranexamsyra, fytinsyra, pyrodruvsyra och salicy syra hämmar melaninsyntesen, ökar hudens exfoliering med minimal risk för "rebound-effekt". - Meline är en behandling som främst utförs i kur och är en kemisk peeling som är specialiserad på att behandla ojämna hudton och pigmetntfläckar samt ger en förbättrad hudstruktur. Tillsammans med den specialiserade hudvårdsserien kan pigmenteringar reduceras med upp till 90-95% efter avslutad behandingskur. Meline har specialiserat sig på att behandla alla fototyper. Viktigt information till dig som kund som har mörka fläckar och ojämnheter i hudtonen är att dessa kan vara mycket komplexa och bero på många olika faktorer där vissa kan vara kroniska tillstånd och andra enkla att behandla. Tillsammans med din hudterapeut pratar ni om vad som är möjligt för dig. - Rekommendationen är en kur på 2 st behandlingar med 4 veckors intervall samt hudvård i hemmet med produktserien under 3 månaders tid. Vid melasma kan 3 st klinikbehandlingar behövas. Kanske i kombination med mikroneedling. - För att uppnå optimala resultat, rekommenderar vi att inkludera hemmavårdsprogram med MeLine® klinikbehandlingar. Behandling bör utföras en behandling/månad under 2-3 månader. Behandlingen tar ca 45- 60 minuter och du upplever inget obehag eller smärta, endast en lätt värmekänsla. Det är viktigt att du skyddar huden ordentligt de nästkommande 4-7 dagarna efter klinikbehandlingen. Endast fuktgivande och högt solskydd ska användas. Därefter återupptar du ditt hudprogram igen med de aktiva produkterna fram till nästa behandling. Vi vägleder dig rätt i ditt skräddarsydda program. Varje hud är unik.
 
MELINE® 01 ID - 2595:-
 
En transdermal behandling med mikroneedling för att behandla djupare pigmenteringar. En kombination av tranexamsyra, glutation, askorbinsyra och magnesium skapar en kraftfull anti-inflammatorisk och antioxidant-effekt samt hämmar tyrosinasenzymet. - Meline är en behandling som främst utförs i kur och är en kemisk peeling som är specialiserad på att behandla ojämna hudton och pigmetntfläckar samt ger en förbättrad hudstruktur. Tillsammans med den specialiserade hudvårdsserien kan pigmenteringar reduceras med upp till 90-95% efter avslutad behandingskur. Meline har specialiserat sig på att behandla alla fototyper. Viktigt information till dig som kund som har mörka fläckar och ojämnheter i hudtonen är att dessa kan vara mycket komplexa och bero på många olika faktorer där vissa kan vara kroniska tillstånd och andra enkla att behandla. Tillsammans med din hudterapeut pratar ni om vad som är möjligt för dig. - Rekommendationen är en kur på 2 st behandlingar med 4 veckors intervall samt hudvård i hemmet med produktserien under 3 månaders tid. Vid melasma kan 3 st klinikbehandlingar behövas. Kanske i kombination med mikroneedling. - För att uppnå optimala resultat, rekommenderar vi att inkludera hemmavårdsprogram med MeLine® klinikbehandlingar. Behandling bör utföras en behandling/månad under 2-3 månader. Behandlingen tar ca 45- 60 minuter och du upplever inget obehag eller smärta, endast en lätt värmekänsla. Det är viktigt att du skyddar huden ordentligt de nästkommande 4-7 dagarna efter klinikbehandlingen. Endast fuktgivande och högt solskydd ska användas. Därefter återupptar du ditt hudprogram igen med de aktiva produkterna fram till nästa behandling. Vi vägleder dig rätt i ditt skräddarsydda program. Varje hud är unik.