Skydda din hud med SkinCeuticals

C E Ferulic® från SkinCeuticals är ett patenterat C-vitaminserum som ger avancerat miljöskydd och förbättrar uppkomsten av fina linjer och rynkor, förlust av fasthet och ljusar upp huden.

Just nu får du en C E Ferulic 15 ml när du köper 1 Advanced Brightening UV Defense SPF50 (30 ml) och 1 Phyto Corrective Gel (30 ml).

Värde 1025 kronor.

Advanced Brightening UV Defense SPF50 är ett bredspektrigt UV-skydd som hjälper till att motverka pigmenteringar. Den har en lättviktig formula som bland annat innehåller 1% tranexamsyra och 2% niacinamid som hjälper till att jämna ut hudtonen och minimera synligheten av pigmenteringar. Appliceras varje morgon för att skydda huden mot UV-strålar.

Phyto Corrective Gel är en lätt gelé, perfekt för känslig hud och problemhud. Produktens stärkande egenskaper hjälper till att lugna irriterad hud. Den hjälper till att främja en klar och frisk hudton. Lätt och fuktgivande vård för oren hud, lugnar irriterad hud och hjälper huden efter estetiska behandlingar. Minskar rodnad efter behandlingar.

Läs om SkinCeuticals Se alla produkter från SkinCeuticals

Produkter från Skinceuticals