Målinriktade behandlingar DERMALOGICA

The dermalogica treatment 60 min 895:-
En AGE SMART behandling är inte en traditionell anti-ageing behandling! En behandling som riktar sig till alla som vill åldras med de bästa förutsättningar, oavsett ålder. Här jobbar vi med produkter och ingredienser som motverkar den skadliga effekten som luftföroreningar, stress och uttorkning medför. Inte bara på ytan utan djupare utan djupare ner i hudens lager. Lyster, fukt och hudhälsa. En ultimat behandling för dermalogica fantasten!

Målinriktade behandlingar NATURA BISSÉ

The Citrus Essence 60 min 1225:-
En kraftfull antioxidantbehandling som boostar din hud med 100% C- vitamin. Denna näringsrika behandling väcker alla sinnen, stimulerar kollagenproduktionen, minskar inflammation och ger intensivt med fukt som får din hud att stråla.

Målinriktade behandlingar BIOLOGIQUE RECHERCHE

Soin Lissant – Total avkoppling förenat med otroligt resultat! 60 min 1995:-
En reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, mjölksyra, silkextrakt och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage med Biologique Recherche. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster! Du både ser och känner skillnaden efter endast en behandling!
Soin Lissant passar alla, även den känsligaste huden.

Målinriktade behandlingar GUINOT

Hydradermie – Stjärnornas behandling 60 min 895:- Djupverkande och unik ansiktsbehandling med jonisering. Vi anpassar produkter efter din huds behov. Du ser och känner fantastiska resultat redan efter en behandling!

Hydradermie Lift – Lyft utan kniv 60 min 795 :-
Tränar och tonar ansiktets muskler. Ansiktskonturen blir mer definierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. Ger ett omedelbart resultat. 

Eye Logic Treatment 45 min 585:-
En innovativ ögonbehandling som effektivt minimerar synliga tecken på trötthet och åldrande kring ögonen! Jonisering gör det möjligt att få ner aktiva ingredienser på djupet. Ögonmassage med serum och avslutande ögonmask verkar dränerande, återfuktande och utslätande. Resultatet är ett piggare utseende med mindre framhävda linjer och rynkor.

HydraClean – Djuprengörande behandling 60 min 795:-
Tidseffektiv och balanserade ansiktsbehandling. Apparaturens värme i kombination med specifika produkter verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter.

Age Summum Treatment – Omedelbara resultat 50 min 895:-
Detta är Guinots “Rolls-Royce behandling”, ett alternativ till botox och injektioner. En vårdande anti-age behandling som omedelbart reducerar synliga tecken på åldrande i huden. Ger din hud klarhet och lyster!

Lift Summum Treatment – Direkt lyftande och utslätande resultat 50 min 900:-
Ny innovativ spänstgivande och utslätande ansiktsbehandling!
Jobbar målmedvetet på fastheten och linjer i ansikte, hals och dekolletage. En ansiktsbehandling utöver det vanliga!

Hydra Peeling pH – För en ny ungdomlig hud 60 min 895:-
En djupverkande exfolierande behandling. Fytinsyra utvunnen ur riskorn har en målinriktad, mycket god effekt på bruna fläckar och ojämn pigmentering. Behandlingen suddar ut synliga tecken på åldrande, ger ny lyster och verkar uppljusande på hudtonen.

Hydra Peeling DermabrasionFör en ny ungdomlig hud 60 min 895:-
En exfolierande specialbehandling för den känsligare huden. Naturliga cellulosapartiklar i kombination med enzymer tar bort döda hudceller och verkar stimulerande på hudens nybildning. Huden får ny lyster och jämnare hudton. Den avslutande ansiktsmasken är närande och har stärkande effekt på hudbarriären.

Liftosome – Askungebehandling 60 min 695:-
Ljuvlig ansiktsbehandling med pro-kollagen och C-vitamin. En värmande specialmask får de aktiva ämnena att tränga djupare ned i huden. Fina linjer mildras och huden får ny spänst och lyster.

Målinriktade behandlingar CARITA 90 min 1495:-

Låt CARITA stanna tiden åt dig. Upplev de mest exklusiva skönhetsbehandlingarna du kan tänka dig. Din hud slätas ut, badas i fukt och får ett omedelbart lyft.
Maximal effekt, maximal njutning – det självklara valet för dig som vill ha det bästa inom anti-age.Behandlingarna finns i fyra varianter

  • Lift Firming – uppstramande och utjämnande
  • Cotton Softness -lindring för känslig hud
  • Lagoon Hydration -intensiv fuktbehandling
  • Papaya Purity – rengörande och balanserande