Eneomey

Eneomey - Produkter

Eneomey är riktigt effektiva produkter. Medicinsk hudvård när den är som allra bäst! Här talar vi kraftiga peeler som vi utför på salongen, i kombination med oerhört effektiva hemmaprodukter. Vi har de senaste åren kunnat jobba på kunder med hudbesvär såsom acne, acneärr, solskadad hud, torrhet, rynkor och fina linjer. De resultat vi har sett både på oss själva och på våra kunder när man använt Eneomey talar för sig själv!
Men det är inte bara är ett märke för en besvärlig hud, utan ett fantastisk märke för alla som vill ta sin hudvård ett steg längre. Genom att kombinera medicinsk hudvård och kemisk peeling kan man förbättra huden radikalt. Eneomey hudvård är djuprenande mot akne, ökar lyster och glans, ökar hudens elasticitet, tar bort åldersfläckar och reducerar fina linjer. Föryngringen av huden finns kvar för alltid. Eneomey är ledande inom medicinsk hudvård, cosmoceuticals och kemisk peeling.
Vi förespråkar alltid konsultation inför påbörjande av peelingkur eller när man vill börja använda produkterna. Långsam invänjning för huden kan vara att rekommendera. Kontakta oss gärna för en personlig konsultation.

Våra favoriter

Stim Renewal Cream 8. En effektiv nattkräm med 8% glykolsyra och 2% phyticsyra. Ger en jämnare hudton, stimulerar kollagen- och elastinsyntesen och reglerar talgproduktionen. Idealsik vid acne eller för att motverka de första ålderstecknen. OBS! Solskydd skall användas på dagen när man använder kraftigt exfolierande produkter!

Daylight C20
arbetar för att motverka rynkor och förlust av spänst samt ger en jämnare hudton. Neutraliserar fria radikaler och skyddar huden mot föroreningar. Huden blir fastare, mer motståndskraftig och får mer lyster. Fantastiskt bra att ha under sitt solskydd en dag på stranden föra en jämnare melaninproduktion.

Sedan 1985 har Romulo Mene, brasiliansk plastikkirurg, och Laurence Moy, en amerikansk dermatolog, använt sin expertis till forskning inom hudens åldrande. Idag har deras arbete burit frukt inom den dynamiska hudvården som ett verkligt alternativ till kirurgi. Effektiviteten i hudvårdsprogrammet ligger i höga koncentrationer av de aktiva ingredienser som används, särskilt stabiliserat C-vitamin och glykolsyra som utgör basen i varje produkt. På daglig basis har hemmavårdsrutinen två faser: en revitaliserande behandling på morgonen och en exfolierande behandling på kvällen. Eneomeys produkter rekommenderas även som komplement och underhåll av kosmetiska behandlingar såsom kemisk peeling, genom att förbereda, skydda och underhålla samt förlänga resultaten.