Dermaceutic

Dermaceutic kallar vi ibland Mene&Moys lillasyster. Från början använde vi främst vissa av Dermaceutic peeler och sålde vissa oumbärliga nyckelprodukter. Sedan några år har vi hela effektiva sortimentet på salongen. Dermaceutic känns lite yngre och modernare än Mene&Moy, i allt från förpackningar till konsistenser.

Våra favoriter

K Ceutic SPF 40.  Verkar vävnadsreparerande och återställer hudens mikrocirkulation så att svullnad och rodnad minimeras. En creme som är idealisk efter kemisk peeling eller laser. Vitamin E som skyddar mot fria radikaler, vitamin C som främjar kollagensyntesen och optimerar cellförnyelsen och SPF 40 för att motverka pigmentojämnheter. Dermatologiskt testat, irritationsindex noll.

Foamer 15.  Rengöring som eliminerar orenheter och döda celler och lämnar huden slät och silkeslen. 15% glykolsyra som stimulerar cellförnyelsen och löddrande kokosnötolja, med sina antiirriterande egenskaper, som skyddar huden mot torrhet. Praktisk pumpflaska, dryg och enkel att använda då den avger exakt den mängd som behövs.

Hudläkare och kirurger som specialiserat sig på ansiktets föryngring har velat erbjuda sina patienter tekniskt avancerade hudvårdsprodukter som komplement till sina medicinska ock kosmetiska behandlingar. Ur denna forskning har Dermaceutic tillkommit, ett komplett program med cosmeceuticals för att förbereda, optimera och förlänga resultaten av deras ingrepp. Dermaceutic innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster. Alla produkter paketeras i lufttäta flaskor för att säkerställa hygien, enkel användning och minimal koncentration av konserveringsmedel

Boka tid