Ny behandling – Age Summum Treatment

Boka din behandling här
Unna dig 60 minuters lyx med Guinots “Rolls-Royce-behandling” Age Summum Treatment, ett alternativ till botox och injektion. Age Summum behandlar synligt och omedelbart ålderstecken med långtidsverkande resultat. Behandlingen fokuserar på flera områden så som ansikte, hals, dekolletage och handrygg vilket gör den unik och totalt njutningsfull. Ger din hud tydlig klarhet och lyster!
 
Välkommen!

MÅLINRIKTADE BEHANDLINGAR - GUINOT

Boka på bokadirekt Läs om Guinot

MÅLINRIKTADE BEHANDLINGAR - GUINOT

Hydradermie, 60 minuter - 995:-
Stjärnornas behandling! Djupverkande och unik ansiktsbehandling med jonisering. Vi anpassar produkter efter din huds behov. Du ser och känner fantastiska resultat redan efter en behandling!

Hydradermie Lift, 60 minuter - 995 :-
Lyft utan kniv! Tränar och tonar ansiktets muskler. Ansiktskonturen blir mer definierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. Ger ett omedelbart resultat. 

Eye Logic Treatment, 45 minuter - 585:-
En innovativ ögonbehandling som effektivt minimerar synliga tecken på trötthet och åldrande kring ögonen! Jonisering gör det möjligt att få ner aktiva ingredienser på djupet. Ögonmassage med serum och avslutande ögonmask verkar dränerande, återfuktande och utslätande. Resultatet är ett piggare utseende med mindre framhävda linjer och rynkor.

HydraClean, 60 minuter - 895:-
Djuprengörande behandling. Tidseffektiv och balanserade ansiktsbehandling. Apparaturens värme i kombination med specifika produkter verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter.

DétOxygene, 60 minuter - 995:-
Väcker huden till liv. Behandlingen för dig som upplever din hud grå och trött. Skyddande och syresättande ansiktsbehandling som detoxar huden och frigör toxiner och gifter från hudytan. Döda hudceller avlägsnas och tungmetaller och förorening absorberas. Huden blir ren och klar, får ny lyster och fräschör samtidigt som föroreningar och tungmetaller frånstöts.

Age Summum Treatment, 50 minuter - 995:-
Omedelbara resultat! Detta är Guinots “Rolls-Royce behandling”, ett alternativ till botox och injektioner. En vårdande anti-age behandling som omedelbart reducerar synliga tecken på åldrande i huden. Ger din hud klarhet och lyster!

Lift Summum Treatment, 50 minuter - 995:-
Direkt lyftande och utslätande resultat. Ny innovativ spänstgivande och utslätande ansiktsbehandling!
Jobbar målmedvetet på fastheten och linjer i ansikte, hals och dekolletage. En ansiktsbehandling utöver det vanliga!

Hydra Peeling pH, 60 minuter - 995:-
För en ny ungdomlig hud. En djupverkande exfolierande behandling. Fytinsyra utvunnen ur riskorn har en målinriktad, mycket god effekt på bruna fläckar och ojämn pigmentering. Behandlingen suddar ut synliga tecken på åldrande, ger ny lyster och verkar uppljusande på hudtonen.

Hydra Peeling Dermabrasion, 60 minuter - 995:-
För en ny ungdomlig hud. En exfolierande specialbehandling för den känsligare huden. Naturliga cellulosapartiklar i kombination med enzymer tar bort döda hudceller och verkar stimulerande på hudens nybildning. Huden får ny lyster och jämnare hudton. Den avslutande ansiktsmasken är närande och har stärkande effekt på hudbarriären.

Liftosome ansiktsbehandling, 60 minuter - 995:-
Askungebehandling! Ljuvlig ansiktsbehandling med pro-kollagen och C-vitamin. En värmande specialmask får de aktiva ämnena att tränga djupare ned i huden. Fina linjer mildras och huden får ny spänst och lyster.