Kampanjer

 

LOTION P50!

Ikonprodukt. Storsäljare och Hollywoodfavorit – som en miniansiktsbehandling på flaska! Lotion P50 är ett exfolierande och balanserande ansiktsvatten som påskyndar cellförnyelsen för en jämnare hudton och struktur. AHA, BHA, och PHA-syra exfolierar och återfuktar huden, samtidigt som porer dras ihop och rengörs med extrakt från bl.a. lök, vinäger och niacinamid. Detta är startskottet i behandlingen för maximala resultat!

Läs mer om de olika Lotion P50 genom att klicka här.

 

SOIN LISSANT!

Kärnan av BIOLOGIQUE RECHERCHE presenteras i behandlingen Soin Lissant! 60 minuter total avkoppling förenat med otroligt resultat!
En reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, mjölksyra, silkextrakt och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage med Biologique Recherche. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster! Du både ser och känner skillnaden efter endast en behandling!
Soin Lissant passar alla, även den känsligaste huden.

Lanseringserbjudande:
Soin Lissant behandling 60 min 1495kr

(ordinarie pris 1995 kr)
Det går bra att köpa presentkort på behandlingserbjudandet, giltligt 1 år

Nyhet!

Beyond Matte™ Liquid Foundation är en multifunktionell, flytande foundation från Jane Iredale.
Du får primer, concealer och foundation i ett med en semi-matt finish. Enkel att bygga upp till önskad täckningsgrad. En hudvårdande foundation som anpassar sig efter användarens egen hudton. Veganvänlig och glutenfri!

Produkterbjudande:
Köp valfri Beyond Matte Liquid Foundation så får du ett fint hårband värde 55kr.