Kampanjer

 

Gåva till dig!

White Fan Brush är den smartaste borsten till applicering av rouge!
Stryk med lätta drag utåt och uppåt längs kindbenet. Penseln letar själv reda på högsta punkten och lägger pigmentet där det ska vara.

Ditt erbjudande:
Köp valfria produkter från jane iredale för ett värde av 595 kr så får du Mini Fan Brush värde: 195 kr

Våren och solen är här!

Ett återkommande vårtecken på KRÄM är Guinot´s fina solgåvor. Även i år har vi ett fantastiskt erbjudande till dig som behöver fylla på med SPF och förstklasig solvård från Guinot.
Guinots solskyddsprodukter stärker hudens naturliga skydd och bidrar till att minska de skadliga effekterna av blått ljus, HEV-ljus (orsakat av sol och tv-skärmar, datorer, surfplattor och mobiltelefoner). Produkterna kombinerar det bästa och effektivaste skyddet för huden samtidigt som vårdande ingredienser motverkar för tidigt åldrande genom att skydda de elastiska fibrerna mot oxidativ stress.

Ditt erbjudande:
Köp 3 st valfria solprodukter från Guinot så får du årets strandväska utan extra kostnad, värde: 325 kr.
Köp 2 st valfria solprodukter från Guinot så får du en snygg necessär, värde: 195:-

Nyhet från dermalogica!

Det här spänstgivande, mjukgörande serumet minimerar fina linjer och är som en workout för huden på halsen och dekolletaget! Speciellt framtagen för att arbeta på den tunna huden på hals och dekolletage. Neck Fit Contour Serum innehåller ingredienser som verkar omedelbart utslätande, förbättrar elasticitet och smidighet på längre sikt vid regelbunden användning.

För att läsa mer samt beställa ditt Neck Fit Contour Serum klicka: HÄR