IPL

Vi på KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO arbetar med Powerlite IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker så som KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO. Med IPL arbetar vi med permenent hårborttagning, hudförbättring så som tex borttagning av solskador, åldersfläckar, pigmentering samt ytliga blodkärl.

När det gäller hårborttagning arbetar vi med ett rött intensivt pulsat ljus (IPL.) Ljuset förstöt hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Man kan förklara processen i tre steg. Första steget appliceras oskadligt, långvågigt ljus på huden. Ljuset omvandlas till värmeensrgi. I steg två så gör värmen att proteinet i de hårsäckar och hårceller som befinner sig i den växande fasen förstörs. I sista steget så kommer hårstrået till att falla av efter en till tre veckor efter behandlingen och inget nytt hår kommer till att växa ut.

Vid hudföryngring arbetar vi med ett gult Intensivt Pulsat Ljus (IPL.) IPL behandlar effektivt skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande. Powerlite® IPL verkar på djupet och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera  nybildning av kollagen och elastin. Ljuset startar en naturlig process så att nya friska celler bildas inifrån. Dessutom kan du på bara någon enstaka behandling ta bort dina pigmenteringar, åldersfläckar eller ytliga blodkärl med Powerlite® IPL.
För att behålla din friska, ungdomliga hy är det viktigt att du tar hand om den. Powerlite® IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom säkra och snabba.

Powerlite IPL behandlar bl.a.
•Solskadad hud
•Ytliga blodkärl
•Pigmentfläckar
•Åldersfläckar
•Fina linjer
•Acne
•Rosacea