Ge din hud en härlig rengöring. Gåva på köpet!

Att ordentligt rengöra, återfukta, stärka och skydda är den bästa metoden för att börja behandla alla hudtillstånd och uppnå balans. Denna balans ger den grund som behövs för våra mer avancerade behandlingar med våra resultatdrivna metoder. DermaQuest har de produkter som behövs för att bevara effekten av våra behandlingar.

Just nu får du en Deep Cleansing Brush när du köper någon av DermaQuests rengöringsprodukter. Värde 50 kronor. Gåvan läggs till automatiskt i din varukorg.

C Infusion Cleanser: En skummande rengöring som är packad med antioxidanter och bromsar effekterna av skadliga fria radikaler.

Peptide Glyco Cleanser: Glykolsyrabaserade rengöring som aven hämtar sin kraft från peptider. Exfolierar huden och förfinar porer.

Delicate Cleansing Cream: Mild, krämig rengöring med närande och reparerande ingredienser som ger en silkeslen, ren och återfuktad hud.

Stem Cell 3D Facial Cleanser: En lyxig skummande rengöring som är fylld med stamceller och innehåller det senaste inom anti aging-tekniken Biotech Marine.

Essential Daily Cleanser: En mild rengöring som skonsamt exfolierar din hud. Du känner dig ren utan att bli uttorkad. Passar även en känslig hud.

SkinBrite Facial Cleanser: Uppljusande rengöring som gör sig på pigmenteringsproblem och förser huden med viktiga näringsämnen.

DermaClear Cleanser: En antibakteriell rengöring som är idealisk for alla stadier av acne, men är framför allt fördelaktig mot finnar/utbrott. lnnehåller Tea Tree Oil för en snabbare läkning.

DermaClear BHA Cleanser: Tvättar bort smuts och överflodig olja. lnnehåller salicylsyra for att minska pormaskar och blockeringar, vilket resulterar i en mjuk och ren hud.

Se alla produkter från DermaQuest Läs om Dermaquest

Köp en Cleanser från DermaQuest och få en gåva

Fler produkter från DermaQuest