dermalogica- optimal hudhälsa, sanslöst bra behandlingar

Dermalogicas innovativa produkter gör det möjligt att uppnå mesta möjliga resultat på kortast möjliga tid. Högteknologisk hudvård garanterar resultat- inga komplicerade rutiner. Genom regelbundna behandlingar ökar du dina möjligheter att uppnå optimal hudhälsa. Endast de finaste ingredienser används: samtliga produkter är icke-komedogena, dvs. de framkallar inte pormaskar, och de är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen, och uttorkande S.D.-alkohol. Dermalogicas produkter är utvecklade med ett strikt miljötänkande, och vi ser till att alla ingredienser är ekologiskt framtagna och packade i återvinningsbara förpackningar. Vi värnar om djur och testar inga produkter på dem.

På kräm är vi utrustade med de senaste apparaterna, produkterna och behandlingsteknikerna, allt för att kunna utföra Dermalogicas nya högteknologiska behandlingar. Som Dermalogica- terapeuter vidarutbildas vi ständigt för att du som kund alltid skall få rätt behandlingar och produktrekommendationer, anpassade för din huds unika behov.

www.dermalogica.se

Guinot- exceptionellt lyxiga och effektiva behandlingar och produkter

Guinot erbjuder behandlingar som ingen annan har. Den mest kända behandlingen Hydradermie utnyttjar jonisering vilket gör att de verksamma ämnena lättare kan tränga ned i huden. Därför ser Du otroliga resultat direkt. Även de andra behandlingarna bygger på de senaste forskningsrönen och ger mycket fina resultat på huden.

Guinot har ett stort sortiment av hudvårdsprodukter som bygger på aktiva ämnen som härstammar antingen från naturen eller är speciellt framtagna i Guinots eget forskningslaboratorium. Noggrann forskning och testning säkerställer högsta effektivitet men hudvård handlar lika mycket om njutning som om resultat. Därför är produkterna också underbara att använda med sina feminina förpackningar och härliga dofter.

Guinot får endast säljas av utbildade hudterapeuter. Endast en professionell hudterapeut kan bedöma vad just Din hud behöver och rekommendera produkter och behandlingar som passar Dina behov. Vi litar inte på vem som helst vad gäller hudvård och det borde inte Du heller göra.
www.guinot.se

CARITA – 5 stjärnig hudvård

CARITA är ett av världens mest prestigeladdade och exklusiva varumärken inom hudvård, kroppsvård, hårvård och skönhetsbehandlingar.
CARITA etablerades i Paris för mer än ett halvt sekel sedan, av två franska systrar, Rosy & Maria Carita. Denna anrika franska skönhetsvård, spetsad med den senaste japanska högteknologin, garanterar oöverträffade resultat. Produkternas högteknoligiska ingredienser utvecklas i samarbete med tre av världens ledande hudvårdslaboratorier.

I behandlingarna används en unik Ideal Pro-Lift-teknik, som stimulerar muskulaturen för att ge ett omedelbart lyft. Under kroppsbehandlingarna kan du njuta av massage med varma lavastenar för en djupt avslappanande, oförglömlig upplevelse.
Upplev den mest exklusiva skönhetsvård du kan tänka dig, effekterna av produkterna och behandlingarna är slående, maximalt resultat på minimal tid.Du kan förlänga din upplevelse genom att njuta av CARITA produkternas magiska verkan även hemma.

Gör som celebriteterna – unna dig CARITA!
www.carita.se

 

zo

ZO SKIN HEALTH

Från 30 års ålder går cellförnyelsen långsammare och huden börjar åldras – något som orsakar fina linjer och rynkor, slapp hud, mörka fläckar och en ojämn hudton. För att ”väcka” cellerna så att det kan fungera normalt igen, krävs stora mängder aktiva ingredienser – som ren retinol, avancerade peptider och verksamma antioxidanter.

Det är här Dr. Obagi kommer in i bilden. Hans mångåriga erfarenhet, att skapa hudprogram som faktiskt fungerar, har han använt till att utveckla ZO® Skin Health, med målet att ”väcka” hudcellerna.
För Dr. Obagi är retinol en nyckelingrediens. Detta för att retinol är den enda topiska ingrediensen som veteskapligt bevisat ger kraftiga anti-ageing fördelar. Även de fuktighetsbevarande krämerna innehåller retinol, de bevarar inte enbart fukten i huden utan har även en stimulerande effekt.
ZO ® Skin Health är ett helhetsanpassat hudprogram som använder sig av höga koncentrationer och aktiva ingredienser. Formuleringen är kraftfull! För ska du bekämpa åldrandet ska du välja bland det bästa som finns.

www.hudhelse.se
esse_logo-ny-grå

esse probiotic skincare – världens första hudvårdsserie med levande probiotika!

Esse Probiotic Skincare är ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Merparten av råvaran vi använder oss av kommer från växter som växer vilt från den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta anti-aging resultat.
Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.

 

suki

Suki skin care är en exklusiv ekologisk hudvårdsserie av högsta kvalitet. Alla produkter är baserade på rena och ekologiska råvaror och är utvecklade med den senaste mest avancerade tekniken. Varje enskild ingrediens har en effekt, och är tillförd i så stora mängder att man omedelbart märker skillnad på sin hud. Tester visar att efter endast 4 veckors användning reduceras problemhuden för 87 % av användarna genom användning av balancing-serien och rynkor reduceras hos 92 % av användarna genom användning av anti-age-serien.

http://sukiskincare.com/

dq

Nu har vi en lösning för varje hudproblem! Lösningen heter DermaQuest Skin Therapy som utvecklas och tillverkas i USA. Det går inte att med ord beskriva DermaQuest på ett meningsfyllt sätt, det måste upplevas.

Vi är jättestolta övar att tillhöra den exklusiva lilla skara som får arbeta med DermaQuest. Vi trodde själva att vi redan hört och upplevt allt inom hudvård men DermaQuest har öppnat en helt ny värld av möjligheter att verkligen åstadkomma mirakel. Om du upplever att du har ett hudproblem, stort som litet, och som du inte kommit tillrätta med så är du välkommen in till oss och höra mera om vad DermaQuest kan betyda för dig. FOR EVERY DERMAQUEST(ION) THERE’S A PERFECT ANSWER! OBS! DermaQuest Skin Therapy testar INGA av sin produkter på djur!!

www.dermaquestinc.com

eneomey

ENEOMEY

Det ledande märket inom kemisk peeling och medicinsk hudvård.

ENEOMEY erbjuder avancerad och vetenskapligt beprövad medicinsk hudvård- cosmoceuticals och kemisk peeling till diplomerade hudterapeuter, plastikkirurger och läkare.

ENEOMEYs sortiment är känt världen över för sina professionella Dr:s Program peeler som kombineras med kraftfulla antioxidanter, vilket ger snabba och synbara resultat.

ENEOMEY är en produktserie med det bästa biotekniken har att erbjuda. Genom att kombinera medicinsk hudvård och kemisk peeling stimuleras cellaktiviteten, vilket ger en vackrare och friskare hud ser betydligt yngre ut när:

  • hudens elasticitet ökar
  • åldersfläckar elimineras
  • hudens textur förbättras
  • hudens lyster ökar
  • Acne och ärrvävnad minskar
  • fina linjer och rynkor reducerar effektivt

De resultat man får och föryngringen av huden finns alltid kvar!

www.eneomey.se

dc

Dermaceutic

Dermaceutics produkter är framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredställa deras behov av hudvårdsprodukter postoperativt. De verkar genom en skicklig samverkan mellan olika aktiva principer för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, lifting, rynkfyllning, kirurgiska ingrepp.

http://www.dermaceutic.se/

Jane Iredale

Jane Iredale var en av de första som såg potentialen i mineralmakeup och dess hudvårdande egenskaper. Tillsammans med plastikkirurger och dermatologer utvecklade hon 1994 makeupserien Jane Iredale – The Skin Care Makeup®.

För att förstärka effekten av mineralernas hudvårdande egenskaper är produkterna berikade med extrakt av granatäpple, grönt te och alger. Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan. jane iredales makeupserie innehåller alla produkter du behöver för att skapa en vacker makeup, från mineralfoundations till mascara och läppglans. Det har aldrig varit enklare att vara naturlig! Samtliga produkter är dermatologiskt testade, icke-irritativa, allergitestade, hypoallergena.

https://janeiredale.com/