Medicinsk hudvård

Microneedling – InnoPen 60 min 1700:-
En effektiv behandling som stärker din hud och hjälper den med nybildnig av kollagen. Behandlingen bygger upp volymförlusten hos tunn hud, förbättrar ärr samt reducerar linjer och rynkor.
Idén bakom microneedeling har en flera hundra år gammal tradition bakom sig som en gammal kinesisk, indisk och egyptisk hälsometod. Konceptet kosmetisk och medicinsk needeling som vi använder idag är däremot nytt. Den moderna microneedeling tekniken går ut på att penetrera huden tusentals gånger med tunna nålar som orsakar ett lätt trauma i huden och stimulerar hudens eget immunförsvar och bildningen av nytt kollagen och elastin.

Med InnoPen kan vi arbeta på
·         Fina linjer och rynkor
·         Acneärr
·         Hyperpigmentering
·         Sträckmärken och andra ärr
·         …och mycket, mycket mer

Diamantslip 60 min 995:-
Med Diamantslipen slipar vi bort döda hudceller, reducerar fina linjer, samt förbättrar pigmenteringar, solskador och ärr. Med hjälp av ultraljud återskapas sedan aktiviteten i huden för att stimulera till ny kollagenbildning, öka blodcirkulationen, samt en ge en liten uppstramning.
Behandlingen avslutas med anpassade ljusterapi.
Huden blir och känns otroligt ren efter en Diamantslipning!

DERMAQUEST

Extraction facial behandling 60 min 995:-
En utmärkt behandling för en överbelastad hud. Är du nyfiken på DermaQuest är denna behandlingen en bra början för att få produkt- och peelrekommendation.

DermaQuest designer peels 30 min pris från 995:-
Avancerade exfolierings behandlingar anpassade efter din hudtyp och ditt behov.
Pumpkin resurfacer är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.
Peptide resurfacer är en kraftig peeling med peptider och AHA-syror. Utmärkt för dig som vill arbeta mot hudens åldrande. Ökar fuktnivån i huden, stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudens barriärfunktion. Passar även till en känslig hud.
MangoBrite resurfacer är kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktinivån i huden.

Hibiscus Flower Mandelic peel 30 min 1195:-
Hibiskusblomma tillsammans med mandelsyra och azelainsyra utgör en kraftfull peel som tar hand om oönskade pigmenteringar, boostar fuktnivån i huden, stärker och ger lyster åt huden. Det mest unika med denna peel är de fina resultaten vi sett på rosacea. Ett svårbehandlat hudtillstånd som vi nu äntligen kan erbjuda en effektiv alternativ behandling till. 

Salicylic acid peel 1995:-
En kraftfull anti-acne peel som är kapabel till att ta sig igenom sebumet i folliken för att rengöra och reducera acne. Rengör på djupet och tar bort smuts och orenheter. Den behandlar befintlig acne samt arbetar förebyggande.

SkinBrite peel 1995:-
En kraftfull pigmenthämmande peeling med en samansättning av pigmenthämmande syror för att arbeta på de olika nivåerna på din pigmentering. Ljusar upp och jämnar ut hudtonen samt hjälper till att förhindra UV-strålar från att skada huden. Passar till alla hudtyper.

Modifierad jessner peel 2200 :-
Denna peel från DERMAQUEST designades för att hantera acne, förebygga ihållande utbrott och lugna rådande inflammation med salicylsyra. Vår modified jessners peel är antiinflammatorisk och antibakteriell och innehåller, utöver salicylsyra, även mjölksyra för att reducera mörka fläckar orsakade av acneärr och recorsinol för att exfoliera bort döda hudceller, överflödig olja och smuts. Resultatet blir en ren och klar hud.

Gemensamt för alla peels är att du bör ha använt DermaQuest produkter i minst fyra veckor innan påbörjad peelbehandling. Alla behandlingar föregås av konsultation.

ENEOMEY

Glycolic peel 30 min 995 :-
Peel med 25% Glycolsyra. Hjälper till att lösa upp den feta tilltäppta huden, resultatet blir en klar och jämn hud!

Clean, Brilliant Skin 60 min 995:-
Medicinsk ansiktsbehandling som tar bort döda hudceller och minskar förstorade porer. Huden känns klar och lämnar en skön känsla av renhet.

DERMACEUTIC

Milk peel 30 min 1700:-
Kemisk peeling baserad på mjölsyra från Dermaceutic. Perfekt på ytlig pigmentering, orenheter, förstorade porer. Snabba resultat då huden ser, känns, upplevs klarare och fastare med mindre synliga porer.

Mela peel 30 min 2800:-
En starkare pigmentreglerande kemisk peeling för hyperpigmentering, melasma, post-inflammatorisk pigmentering och andra pigmentfläckar. Rekommenderas som en kur på 3 behandlingar. I behandlingspriset medföljer en mela cream att använda hemma.

POWERLITE – IPL

Konsultation 30 min 250:-
Alla behandlingar föregås av konsultation där du får uppgifter om pris och antal behandlingar för just dig. Denna summa dras av på din första behandling eller vid bokning av kur.

Effektiv hudförbättring 60 min 2500:-
Powerlite IPL är modern teknik som tar din hudvård till en ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån.
Med Powerlite kan du få en frisk och vacker hud samtidigt som du kan ta bort dina solskador, åldersfläckar och ytliga kärl.

Effektiv hudförbättring på enstaka område pris från 1000:-
Powerlite IPL arbetar effektivt på brustna kärl och pigmentfläckar.

Permanent hårborttagning pris från 1000:-
Powerlite IPL är tar bort oönskad hårväxt i både ansikte och på kroppen.