Kampanjer

 

Hydrabronze Duo!

Förläng sommaren med Lait Hyddrabronze Corps och Creme Hydrabronze Visage. Denna duo ger huden en snygg solkysst hudton samtidigt som huden blir återfuktad. Perfetkt efter sommar och sol!

Köp båda till specialpriset: 795kr (ord.pris: 965kr)

Gåva vid behandling!

Boka en esse probiotic skincare facial nu så får du en gåva av oss! Just nu får du Refining Cleanser som gåva! Det är en lätt skummande lerrengöring som peelar medan den avlägsnar toxiner. Bentonitlerpartiklar fungerar som superfina peelande korn medan den drar ut toxiner. Kalaharimelonolja tillför essentiella omega-6 fettsyror för att bibehålla hudens fettbalans. Detta är en djuprengörande ansiktsrengöring som ger en lyxigt skummande känsla.

Esse probiotic skincare är ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Merparten av råvaran vi använder oss av kommer från växter som växer vilt från den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta anti-aging resultat.
Esse probiotic skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.

ERBJUDANDET:
När du bokar en esse probitic skincare ansiktsbehandling och köper en valfri produkt från deras sortiment så får du refining cleanser utan extra kostnad, värde 309kr!

 

 

Nyhet!

En efterlängtad nyhet från Esse!
Lugnande och återfuktande ögoncreme för känslig hud! Bidrar till god bakterieflora runt ögonen som lugnar huden! Lyftande effekt på ögonlock, minskar kråksparkar och svullnader.

Nyckelingredienser:
Nivå 2 probiotika bidrar till en god bakterieflora runt ögonen. Detta lugnar huden samtidigt som hudcellerna börjar producera mer hyaluronsyra, mer mjölksyra samt fler defensiner (hudens soldater).
Albiziaextrakt – Detta fantastiska växtextrakt som även är en av nyckelingredienserna i Eye Contour Cream lyfter ögonlocken, minskar kråksparkar och minskar svullnader. Albizia har visat sig öka kollegensyntesen med 256% och elastinsyntesen med 229%.
Myrothamnusextrakt – Även detta magiska växtextrakt finns med i Eye Contour Cream. Myrothamnus är en av det mest fuktåtergivande ingredienserna som finns att få tag på i världen. Det har visat sig att denna ingrediens ökar hudens fukthalt med 28% efter enbart 2 timmar efter applicering. Det innehåller även en väldigt hög halt med antioxidanter.
Hyaluronsyra – Vegetabilisk Lågmolekylär Hyaluronsyra ökar ytterligare fukthalten i huden.