Kampanjer

 

Sommargåva!

Ladda upp med solskydd som skyddar din hud mot UV- och HEV-ljus. Motverkar solskador och förtidigt åldrande och ger en fin solkysst bränna. Vi älskar Sun Logic, hoppas du också gör det!

Sun Logic bygger på en ny generation bredspektrade UVA- och UVB-filtersom skyddar och absorberar de skadliga strålarna. Vegetabiliskt DNA bildar en barriär på hudytan som skyddar vårt kroppsegna DNA som finns i epidermis celler. Sun Logic är även berikad med melanin och lutein, två ingredienser som stärker hudens naturliga skydd och bidrar till att minska de skadliga effekterna av blått ljus (orsakat av tv-skärmar, surfplattor, mobiltelefoner, lampor, etc.) Produkterna kombinerar det bästa och effektivaste skyddet för huden samtidigt som vårdande ingredienser som elastoprotectin motverkar förtidigt åldrande genom att skydda de elastiska fibrerna mot oxidativ stress.

Köp 3 valfria solprodukter och få en Beach Bag, värde: 350:-
Köp 2 valfria solprodukter och få en Makeup-bag, värde: 195:-

 

Semesterstängt!

Äntligen är det semestertider!
Även vi skall ladda själen med ny energi. Veckorna 28-29 håller salongen helt stängt.
Vecka 30 har vi öppet Tisdag – Fredag kl: 10-16.
Vår webbshop PURPLEPINK.SE har öppet dygnet runt hela sommaren
(längre behandlingstid kan förekomma).
Med koden SOMMAR19 får du 15% rabatt på hela sortimentet online! Gäller 5-22 juli.

 

 

 

Världsnyhet!

Världens första probiotiska foundation kommer från Esse!
Esse var länge tveksamma till att gå in i kosmetika, men kände att kunderna var i behov av en foundation som tar hänsyn till hudens mikrobiom. De har skapat en foundation som skyddar hudbarriären, tillför goda bakterier och även skyddar mot solens skadliga strålar. En certifierad foundation med SPF 30 solskyddsfaktor kommer utan tvekan vara ett välkommet tillskott.
Esse Foundation innehåller minst 1 miljon tyndaliserad probiotika per ml, samt ett urval av prebiotika inriktad på att främja tillväxten av godartade mikrober på huden. I enlighet med sitt fokus på känslig hy, är denna nya serie luktfri, använder milda konserveringsmedel och biologiskt nedbrytbara förtjockningsmedel. Färgen kommer av naturlig järnoxid och titandioxid.
Dessa foundations är ekologiskt certifierade av COSMOS som 99,97% naturlig och 58% ekologiska.