Kampanjer

 

Din gåva!

Guinots nya solserie SUN LOGIC bygger på en ny generation bred-spektrade UVA- och UVB-filter som skyddar och absorberar de skadliga strålarna. Vegetabiliskt DNA bildar en barriär på hudytan för att skydda de kroppsegna DNA som finns i epidermis celler. Solprodukterna innehåller Lutein och Melanin som stärker hudens naturliga skydd och bidrar till att minska de skadliga effekterna av blått ljus (orsakat av sol och tv-skärmar, datorer, surfplattor och mobiltelefoner). Produkterna kombinerar det bästa och effektivaste skyddet för huden samtidigt som vårdande ingredienser motverkar för tidigt åldrande genom att skydda de elastiska fibrerna mot oxidativ stress. Guinots solskyddsprodukter är fria från parabener, producerade och förpackade enligt läkemedelsstandard, berikad med extra UVA-skydd och en dermokompatibel fräsch vaniljdoft.

Passa på att fyll på med nya solskyddsprodukter och ta del av något av våra fina erbjudande! Köp 2 valfria solprodukter från Guinot och få en panamahatt, värde: 195:-
Köpt 3 valfria solprodukter från Guinot och få en snygg strandhandduk, värde: 350:-

Ny energi till din hud!

Maj och vårsolen är här!

Nu vill vi visa upp fräsch och strålande hud! Perfekt inför bröllop, sommarfester och semester erbjuder vi två kemiska peels behandlingar för endast 1295:- (ord. 1990:-) Resultat varje gång: renare, klarare och fräschare hud med mindre porer, linjer och mycket mer glow!

Med DermaQuest designerpeels erbjuder vi dig allt från Pumpkin- Skin Bright- C infusion Peel m.m. Vi hjälper dig att skräddarsy din behandling för bästa resultat!

Välkommen för att boka din tid eller om du har fler frågor. Våra tider bokas snabbt upp!

 

 

Shoppingväska på köpet!

Vid köp av två produkter från dermalogica varav en med SPF får du en stilren shoppingväska som gåva, värde: 195 kr.

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos oss finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.