Kampanjer

 

Lagoon kit!

Fuktboosta din hud i vinter! Tereses fuktfavoriter kommer från Carita och är fyllda med mineralrikt lagunvatten som fyller din hud med fukt. Just nu har vi ett kit med hennes två absoluta favoriter från Lagoon serien!
Ideal Hydration Gift Set – Detta är ett kit för dig som vill ha en riktig fuktboost för din hud. Lagoon ansiktsmist och fuktcreme i ordinarie storlek som ger fuktfattig och trött hud nytt liv. Mineralrikt lagunvatten återställer hudens fuktbalans, reducerar rodnad och ger huden ny energi. Hela kitet har ett värde av 1270kr men är ditt för endast 829kr!

Din gåva!

Köp din favorit mjukgörare från dermalogica så medföjer detta fina kit. I detta kit får du resestorlek av Special Cleansing Gel och nya PreCleanse Balm.Hela kitet har ett värde av 265kr!
PreCleanse Balm är en krämig, oljebaserad förtvätt som används som ett första steg i din dubbelrengöring som ger dig ett ultrarent och professionellt resultat. PreCleanse Balm innehåller växtutvunna oljor som likt magnetar attraherar oljebaserad smuts och därför effektivt löser upp lager av makeup, föroreningar, UV-filter och överskottstalg. Oljemolekylerna binder sig till varandra och kan sedan lösas upp och sköljas av med vatten.
Special Cleansing Gel är en tvålfri, löddrande rengöringsgel som avlägsnar makeup och smuts, utan att torka ut huden. Växtextrakt från bl a citronmeliss verkar lugnande. Enkel och smidig att använda. Dessutom är den mycket dryg!

 

 

Nyhet från DermaQuest!

Nu kommer DermaQuest med en efterlängtad nyhet! En rengöring för dig som vill arbeta på dina pigmenteringar och ge din hud en jämnare hudton. SkinBrite Facial Cleanser är en exklusiv uppljusande rengöring som ger sig på pigmenteringsproblem och förser huden med viktiga näringsämnen. Shiitakesvamp Extrakt, Green Tea Extrakt, Panthenol och Vitamin C och E hjälper till att lugna, skydda och ge en jämn hudton. Låter huden behålla sin fukt och ger en ren och fräsch känsla med härlig doft.