Kampanjer

 

Fukt, fukt, fukt!

Köp två produkter från Dermalogica varav en stor rengöring (500 ml) så får du en fin necessär som gåva, värde 595 kr!
I necessären finns följande favoriter:
Overnight Retinol Repair 7 ml: En koncentrerad retinolbehandling som ger huden slätare struktur.
Age Reversal Eye Complex 5 ml: En effektiv ögoncreme med retinol och aktiva peptider som motverkar tecken på förtida hudådrande.
Buffer Cream 4 ml: En mjukgörande kräm som du använder för att justera styrkan av Overnight Retinol Repair.

Fuktnyheter!

Vi har fyllt salongen med nyheter från Caritas Lagoonserie. En underbar face mist, ny ögonkräm och en svalkande sheetmask fullproppad med lagoonseriens alla fuktboostande ingredienser.

En av nyheterna är Lagoon Impregnation Mask. Helt fantastisk! Denna nya fuktighetsgivande biocellulosa ansiktsmask från Carita är en unik kombination av biocellulosa och vatten som fungerar som en fuktgivande behandling. Med dess extraordinära egenskaper hjälper masken till att både stärka och lugna huden på samma gång.

400 ml till priset av 200 ml!

Efter sommartid när armar och ben fått en gyllene hudton är det extra viktigt med bra kroppsvård! Just nu erbjuder vi Douche Creme Hydrazone, Gommage Facile & Lait Hydrazone i 400 ml flaskor men till priset av 200 ml!

Hydrazone Corps 400ml för 425:- (Värde: 850:-)

Douche Creme Hydrazone 400ml för 240:- (Värde:480:-)

Gommage Facile 400ml för 455:- (Värde: 910:-)

Hydrazone Corps: En bodylotion som “slungar” kroppen i ett bad av fukt och bibehåller en optimal fuktighetsnivå under hela dagen.
Douche Creme Hydrazone: En duschcreme som rengör den mest känsliga huden utan att torka ut eller irritera. Arganolja, sötmandelolja och kokosnöt-extrakt neutraliserar den uttorkande effekten av hårt vatten och verkar återfuktande och mjukgörande.
Gommage Facile: En härlig kroppspeeling som effektivt avlägsnar torr och “knottrig” hud med hjälp av Loofa-fibrer. Dessa hjälper till med att rengöra huden, och avlägsnar döda hudceller skonsamt.