Kampanjer

 

Fukt, fukt, fukt!

Brume Hydra Beauté är fukt på flaska! En återfuktande ansiktsspray som tillför maximalt med fukt till din hud. Perfekt för resan, i badrummet, i väskan, på träninge. Bäst av allt, den kan sprayas över makeup.
Fullproppad med återfuktande ingedienser som tex Guinots unika hydrocyte komplex. Hydrocyte komplex framställt av Hyaluronsyra och innehåller aktiva ingredienser som har en unik förmåga att binda vatten till huden och samtidigt skydda mot avdunstning.

Just nu får du köpa Brume Hydra Beauté för 299 kr, ord.pris: 375 kr.

Gladsommar!

Under vecka 30 håller vi stängt på salongen annars finns vi på plats hela sommaren.
Får du slut på dina produkter när du är på semester så oroa dig inte.PURPLEPINK.SE har öppet hela sommaren! Där kan du lätt och smidigt klicka hem alla dina favoritprodukter som du vanligtvis köper på KRÄM. Gör din beställning från sommarstugan eller under parasollen på beachen. Mellan 24-30 juli har vi lägre bemanning så det kan ta någon dag extra för dig att få dina varor.

Nyhet från GUINOT!

En intensivt återfuktande fluid som snabbt absorberas utan att kladda. Denna fluid håller din hud återfuktad dag som natt. Har en pudrig, sammetsmatt finish som håller huden matt hela dagen. Den inte bara tillför fukt till din hud utan den utan den bildar en skyddande barriär på hudens yta för att förhindra att fukten avdunstar. En perfekt sommarkräm för dig som vill ha maximalt med fukt!

Just nu får du köpa Creme Fluide Hydrazone för 725 kr, ord.pris: 845 kr.