Kampanjer

 

En sista gång!

Guinot har valt att avsluta produktionen av 400 ml promotions och det är därför sista gången vi kan erbjuda denna storlek. Just nu får du 400 ml rengöring och ansiktsvatten till priset av 200 ml!
Gäller endast:
Cleansing Duo Fraicheur (630 kr) och
Eau Demaquillant Micellair (380 kr).
Passa på!
Begränsat antal så först till kvarn!

Produkterbjudande:
400 ml till priset av 200 ml!

 

Favorit åter i lager!

Fransarna består av 93% keratin och ju mer keratin de har desto mer välmående är dina fransar, de håller längre och står bättre emot väder och föroreningar. Användningen av vattenfast mascara, dåliga vanor, stress och sömnbrist sliter på fransarna och gör att de tappar keratin.
Keratin Lift Mascara är för dig som vill ha friska fransar och/eller vill förlänga effekten efter Yumi Lashes keratinbehandling. YumiLashes keratin mascara hjälper till med keratinnivån vilket gör att fransarna håller längre och blir starkare på lång sikt. Vitaminerna som finns i Keratin Mascara bidrar med flexibilitet och styrka till ögonfransar och hårsäckar. Fransarna blir därför mer motståndskraftiga mot yttre påfrestningar och fransens livscykel blir helt enkelt längre. Innehåller inga hormoner, starka kemikalier eller prostaglandinaloger och är aldrig djurtestad.

 

 

 

Ögoncreme med gåva!

En fantastisk promotion för att vårda ögonområdet lite extra!
EYE CARE SET är en necessär laddad med Longue Vie Yeux 15 ml (ordinarie storlek) och Masque Yeux 15 ml!
Pris: 815 kr (värde: 1206 kr)

En intensivkur perfekt efter sommar och sol. Tipset är att lägga Masque Yeux varje morgon. 10-15 minuter gör underverk för trötta ögon med svullnad och mörka ringar. Torrhetslinjer suddas ut och området får ett utvilat utseende. Vill du ha en extra svalkande effekt så kan du förvara masken i kylskåpet!

Produkterbjudande:
När du köper Longue Vie Yeux följer Masques Yeux med på köpet!