Kampanjer

 

Få behandling av ett Guinot-proffs!

Den 28/3 har du möjlighet att prova Guinots nya Lift Summum behandling.
En innovativ behandling som vi är först i Skåne att lansera! Denna spänstigvande och utslätande ansiktsbehandling jobbar målmedvetet på fastheten och på linjer i ansikte, hals och dekolletage.
Vi har förmånen att få ha Guinots Trainer Nathalie Perron på salongen. Nathalie kommer finnas på plats mellan kl 10-18 för att utföra Lift Summum-behandlingar till ett specialpris.
Boka din tid för Lift Summum behandling, 50 min, för endast 690:- (ord.pris: 900:-)
Bokas efter tidsönskemål via telefon eller mail innan den 26 mars!
Behandlingarna kommer utföras varje heltimme.
Först till kvarn!

MangoBrite!

MangoBrite är behandlingen för dig som vill jobba på glow! Fullspäckad med C- vitamin i form av stamceller från apelsin och mangokött har behandlingen blekande och antiiflammatoriska egenskaper samt att den stimulerar kollagenproduktionen. MangoBrite Resurfacer är en återfuktande peel och innehåller otroliga 30% Mjölksyra  och 3% Kojicsyra som har en blekande effekt då den påverkar och reducerar hyperpigmentering och minskar acneutbrott.

Just nu betalar du 795kr för en behandling, ord.pris: 995kr

 

 

 

Nyöppning!

Den 28 mars är det årets bästa dag! Då firar vi att KRÄM fyller 14 år samt invigningen av NYA KRÄM!
Kom förbi och mingla med oss, få tips och råd och fina ernjudande.
Vi ger dig 20% rabatt på hela sortimentet under hela dagen!
Som en extra bonus får du som handlar produkter en fin goodie bag.

Träffa Lena Engman från SkinCeuticals som ger dig kostnadsfri hudscanning i SkinScope med tillhörande personligt anpassad produktrekommendation. En skinscanner ger dig möjlighet att se hur din hud ser ut under ytan för att kunna lägga upp en rutin som passar din hud långsiktigt. Mellan 14-18 kan du träffa Lena då hon tar emot kunder på drop in tider.

Det går bra att lägga undan produkter i förväg men för att ta del av erbjudandet måste ditt köp ske torsdagen den 28/3. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker.