Kampanjer

 

Din sommar gåva!

Köp den härliga duon Stem cell 3D Body Crème + Algae Polishing Scrub till ett specialpris på endast 1090 kr, ord.pris 1390 kr. Du får även en snygg strandväska helt utan extra kostnad!

Stem Cell 3D Body Crème
– Lyx från topp till tå. Peptider och stamceller i en härligt vaniljdoftande blandning. Anti-age och fukt för hela kroppen. Uppstramande och perfekt efter graviditet för att strama upp och återställa huden.

Algae Polishing Scrub – En härligt väldoftande skrubb som varsamt exfolierar bort döda hudceller och ger ny lyster åt huden. Härligt sommarfräsch naturlig doft och självklart helt UTAN plastpärlor. Endast naturlig jojoba  som jobbar.

Din gåva!

Handla valfria produkter från jane iredale för 695 kr och få en gåva! Du får en Lip Crayon i nyansen Yummy helt utan kostnad, värde 195 kr.
Lip Crayon är rikligt pigmenterade krämiga läppkritor. Kritorna har en mjuk konsistens och är enkla att applicera. Resultatet blir naturligt med en semi-matt finish. Innehåller mjukgörande oljor som vårdar läpparna. Yummy är en av våra storsäljande färger. Den ger en mild sommarfin färg.

 

 

Shoppingväska på köpet!

Vid köp av två produkter från dermalogica varav en med SPF får du en stilren shoppingväska som gåva, värde: 195 kr.

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos oss finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.