Kampanjer

 

Få 400ml betala för 200ml!

Cleansing Duo Hydra Fraicheur och Cleansing Duo Hydra Beauté.  Just nu får du 400 ml rengöring och ansiktsvatten till priset av 200 ml! Passa på! Begränsat antal så först till kvarn!

Renovering pågår!

Under januari månad håller vi stängt för renovering!

Behöver du produkter så ring oss på 040 160000, maila till info@kram-hudvardsstudio.se eller beställ via vår webbshop purplepink.se
Vill du boka en tid för behandling gör du det lättast här på vår hemsida. Klicka på fliken “boka” uppe i högra hörnet så kommer du direkt till vår bokningssida.

Har du några andra frågor så tveka inte att höra av dig!

 

 

 

Nyhet!

Vi är så glada att meddela att SkinCeuticals nu är en del av KRÄMs sortiment. Som ni vet så är vi väldigt noga med vilka märken som finns på KRÄM och vi provar alltid själv produkterna en längre tid innan vi tar in ett märke. Sofia har använt SkinCeuticals sedan april. Hon har provat nästintill varenda produkt i sortimentet, och varit i London för att lära sig ännu mer. Resultaten har varit så häpnadsväckande att vi var tvungna att ha märket!
Vad är SkinCeuticals?

Avancerad och vetenskapligt baserad hudvård där förebygga, skydda och korrigera är ledord!

SkinCeuticals har funnits sedan 1997 och har sedan dess varit värdsledande inom hudvård med sin revolutionerande och omfattande forskning om antioxidanter.
Än idag är SkinCeuticals USAs ledande medicinska hudvårdsmärke.

Ett märke som kräver goda rekommendationer och kunskap, och resultaten är självklara!