Kampanjer

 

Dermapen 4!

Vi är en av de första salongerna i Sverige som kan erbjuda behandlingar med Dermapen 4. Needlingbehandlingar har vi utfört under flera år men nu har vi utökat med det senaste och kraftfullaste inom needling, Dermapen 4.
Dermapen är marknadsledande världen över!

Vid microneedling skapar vi en kontrollerad skada i huden som leder till att huden sätter igång sin självläkningsprocess och börjar producera nytt kollagen.
Med dermapen 4 gör vi fler hål i huden (1920 hål/ sekund, tidigare 1300 hål/per sekund). Detta gör att vi får bättre resultat, behandlingen går snabbare och gör mindre ont. Dessutom kan vi nu även arbeta på ögonlock och läppar och på alla hudfärger.
Behandlingsområden:
Skintightening, lyft, föryngring
Ärr
Torrhetslinjer
Stora porer
Milier, pormaskar, keratosis pilares
Oren hud, viss acne
Pigmenteringar
Rosacea
Bristningar

Lanseringserbjudande: 1795 kr/ behandling ord.pris 2195 kr

Erbjudandet gäller t.o.m 30/11. Erbjudandet gäller en gång per person.

Lashlift!

Skippa lösögonfransarna och mascaran!
En allergivänlig och giftfribehandling utan starka kemikalier samt utan parabener och formaldehyd.
Vår lashlift behandling mättar fransarna med vitaminer och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats.

Hur går behandlingen till?
Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell keratininfusion och avslutar behandlingen med att färga fransarna.

Hållbarhet?
Behandlingen håller mellan 4-7 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar till nya. För bästa hållbarhet underhåller du dina fransar med vår keratin mascara som finns att köpa med hem.

Lanseringserbjudande: Just nu två behandlingar till priset av en. Du betalar endast 1095kr (ord.pris 2190) 

Första behandlingstillfället ska bokas innan den 30/11, vi bjuder på ditt återbesök inom 12 veckor. Erbjudandet gäller en gång per person.

 

 

12 Days to Glow!

Årets smartaste julkalender! Med dermalogicas julkalender får vi upp lystern lagom till jul. En riktigt bra och genomtänkt kalender! Inget stressande för huden med en massa olika produkter och märken! Smart sammansatt, effektiva produkter med inriktning på resultat! Hela adventskalendern har ett värde av 1630kr men blir din för endast 995kr!

Innehåller
PreCleanse 30 ml
Special Cleansing Gel 50 ml
Daily Microfoliant 4 gMulti-Active Toner 50 ml
Skin Smoothing Cream 2.0 7 ml
Dynamic Skin Recovery SPF50 7 ml
Stress Positive Eye Lift 6 ml
BioLumin-C Serum 3 ml
Skin Perfect Primer SPF50 7 ml
MultiVitamin Power Recovery Masque 10 ml
Sound Sleep Cocoon 10 ml
Rapid Reveal Peel 3 ml