Kampanjer

 

The Citrus Essence!

Nu lanserar vi vår första behandling från Natura Bissé, The Citrus Essence!
En kraftfull antioxidantbehandling som boostar din hud med 100% C- vitamin. Denna näringsrika behandling väcker alla sinnen, stimulerar kollagenproduktionen, minskar inflammation och ger intensivt med fukt som får din hud att stråla.
Den mest magiska behandling som KRÄM någonsin erbjudit. En fullständigt avkopplande behandling med massage på ansikte, decolletage, händer och armar… OCH resultatet är en jämn strålande hud!

Lanseringserbjudande:
The Citrus Essence 60 min 895 kr(ordinarie pris 1 225 kr)

 

Natura Bissé!

Natura Bissé är inte likt något annat märke på marknaden och KRÄM kan stolt berätta att vi nu är återförsäljare för Natura Bissé. Det är ett banbrytande spanskt lyxhudvårdsföretag grundat i Barcelona 1979, nu styrt av den andra generationen i familjen Fisas. Varumärket förkroppsligar sofistikerad elegans, effektivitet och kvinnlig intuition. Förutom att ge alla gäster den allra främsta servicen, är företagets mål enkelt: ta till vara på sin unika kreativitet för att utveckla effektiva hudvårdsprodukter och skönhetsupplevelser genom avantgarde teknologier och extraordinärt höga koncentrationer av högkvalitativa ingredienser. Natura Bissé är erkända för sina resultatinriktade hudvårdsprodukter och för att göra varje behandling till en wow-upplevelse! Natura Bissé är utsedd till Forbes Travel Guide’s “Official Skincare Brand” av denna globala auktoritet på lyxiga resmål. Dessutom är Natura Bissé det enda varumärket i världen som har tränats utifrån den berömda institutionens strikta standards, en reflektion av företagets passion för att alltid ge den främsta servicen.

 

 

 

C Infusion Serum!

C Infusion Serum är det perfekta serumet till dig som vill boosta huden lite extra! Ger lyster till grå och livlös hud, bekämpa tidigt åldrande hud, miljöskador och ojämn hudton.
C Infusion Serum använder BV-OSC, en extremt aktiv och stabil form av C-vitamin, och stamceller från apelsin för att strama upp huden och skydda den mot skadliga fria radikaler som orsakar fina linjer och rynkor. Serumet är en utmärkt investering för alla hudtyper i varje skede. C Infusion Serum ger energi åt huden, medan missfärgningar i huden och framtida tecken på åldrande minskar genom kraften av närande antioxidanter.

Just nu till specialpris! 986 kr ordinarie pris 1095 kr