Ekologiska Behandlingar

SUKI Facial 60 min 795:-
Djuprengörande och avslappnande behandling som anpassas efter hudtyp och behov. Ekologisk, högeffektiv hudvård när den är som bäst.

esse probiotic skincare facial 60 min 795:-
En lyxig behandling som ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea och exem. Dubbelrengöring, hudanalys, enzympeeling, massage, ögon- och ansiktsmask och avslutas med ögon- och ansiktscreme.

suki

Suki skin care är en exklusiv ekologisk hudvårdsserie av högsta kvalitet. Alla produkter är baserade på rena och ekologiska råvaror och är utvecklade med den senaste mest avancerade tekniken. Varje enskild ingrediens har en effekt, och är tillförd i så stora mängder att man omedelbart märker skillnad på sin hud. Tester visar att efter endast 4 veckors användning reduceras problemhuden för 87 % av användarna genom användning av balancing-serien och rynkor reduceras hos 92 % av användarna genom användning av anti-age-serien.

esse probiotic skincare

esse probiotic skincare är ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Merparten av råvaran vi använder oss av kommer från växter som växer vilt från den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta anti-aging resultat.
esse probiotic skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.